اونها که بخاطر ظلمهایی که کردن قطعا باید جواب بدن و عاقبت بدی دارن... و این کار خدا ست...
اونها این دنیای شما رو تلخ کردن و کلی ضرر مالی و روحی به شما زدن... ولی من باشم بخاطر مال دنیا که هر لحظه معلوم نیست چه بشه و چی بشم، و دلخوری اونها نمی زارم آخرتم خراب بشه و اون دنیا تازه حق چنین ادم هایی گردنم باشه..
ببین نمی خوام نصیحت کنم ولی اینو در نطر بگیر که خدا وقتی چنین قانونی گذاشته ینی اون قسمت از مال، دیگه مالمن نیست مال کس دیگه ای هست و من نمی تونم براش تصمیم بگیرم، انفاق کنم یا به نام بچه ام ب،نم یا هر کار دیگه .... ببین قوانین اقتصادی خدا عجیب برکت دارن تو زندگی.... تو رو خدا از من دلخور نشو . قصد دخالت هم ندارم فقط بعنوان خواهر کوچکتر خواستم بگم که بدونی..
کسی رو میشناسم اصلا مذهبی نبود، یه مبلغ قابل توجهی پس انداز داشت. یهو تصمیم گرفت خمس بده... خمس اون مبلغ رو داد (قانون اسلام) باور کن خودش می گفت به طرز عجیبی اون پس انداز من تو مدت حدود یکی دو سال چند برابر شد... و چون یبار خمس اون پول رو داده دیگه خمس بهش تعلق نمی گرفت دیگه.. خودش باورش نمیشد آنقدر پس اندازش زیاد بشه...... اعتماد کردن به قدرت لا یتناهی خدا بهترین راه برای ماست مخصوصا وقتی مستاصلیم....
بازم معذرت می خوام اگر دخالت کردم...
انشاءله بهترین ها برای خودت و عزیزانت رقم بخوره.
در پناه خدا