2777
2789
یک هشتم از اموال به زن میرسه +مهریه پدر و مادرش نمی‌دونم چقدر بهشون میرسه الان که شوهرت زنده هست ب ...

هر کدوم یک ششم. بقیه بچه. البته قرض و... کفن و دفن و.. کم میشه اول اول

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد
هیچ وقت هزینه نمیدن اینا برا عروسی هزار تومن کمکش نکردن ،دیدن چقد سختی داره  بعد بیان هزینه ک ...

خانواده شوهرمنم اینجورین .پول میگیرن پول نمیدند.

اگه شوهر من بمیره ایشالا نمی خوام پدر ومادر ناچیزش بیان خرج کنن که مطمعنم خرج نمی کنن.خودم خکفن ودفن رو میکنم ولی احسان واینا رو دیگه نمی کنم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده شوهرمنم اینجورین .پول میگیرن پول نمیدند. اگه شوهر من بمیره ایشالا نمی خوام پدر ومادر ناچیزش ...

خانواده شوهره منم خرج نمیکنن 

فقط میخان بیان ضر بزنن 

بعد من دوست ندارم شهر اونا خاک بشه 

میخام از شهر خودمون خاکش کنن 

اینطور که پیداست زن حقی نداره

ببین عزیزم یه سهم پدر مادر میبره یه سهم همسر بقیه فرزندان اینجوری نیست همه چیز رو بیارن فقط به عنوان ...

عزیزم اول مهریه زن

این چیزی بود که ما به چشم خودمون دیدیم

والا همه چیز رسید به عمم 

اونها هم چیزی نبردن

چون مهریه بدهی به گردن مرد هست و باید اول بدهی مرد پرداخت بشه

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗

اول ؛انشاالله شفابگیرن درکنارهم خوش باشین اما چندتاتوصیه کلی اگه میتونین راضیشون کنین داراییشون اگه بنام شماانتقال نمیدن بنام فرزندتون بزنن ویا حتی میتونن باشما یافرزندتون صلح عمرکنن یعنی تازمانی زنده‌ان اختیاراموال دست خودشون وبعدازفوت بدون هیچ اماواگری برس کسی که باهاش صلح شده میرسه، چون اگرمادرشون درقیدحیات باشن ارث میبرن،اموالی که بنامتونه که هیچ ازباقی اموال ابتدامهریه شمامحاسبه میشه بعدهم سهم مادرویک هشت شماداده میشه الباقی به فرزندتون میرسه دوم ؛سن بچتون مهمه چون اگربه سن قانونی نرسیده باشن اما بتونن گواهی رشدبگیرن مسئله قیم واموال حسابش فرق میکنه سوم؛مرگ حقه بهتره محل دفنشون رو اگه جای خاصی مدنظرتون هست پیش خریدکنین باعث میشه خاکسپاری کم دردسرتروبی‌حاشیه تری داشته باشن سرلج‌ولجبازی ممکنه خانوادش جایی خلاف نظرشما دفنشون کنن 

اول ؛انشاالله شفابگیرن درکنارهم خوش باشین اما چندتاتوصیه کلی اگه میتونین راضیشون کنین داراییشون اگه ...

محضر پرسیدم صلح عمر هست 

بهش گفتم راضی شد 

هنوز نیومده بریم

از طرفی مرتبا تو قهر هستیم 

خیلی اذیتم میکنه