2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اول مهریه زن این چیزی بود که ما به چشم خودمون دیدیم والا همه چیز رسید به عمم  اونها هم ...

والله منم اطرافم دیدم خیلی ها فوت شدن بچه ها سهم بردن پدر مادر هم زنده بودن سهم بردن ندیدم اصلا کسی همه چیز رو بدن خانم بچه ها هیچی نبرن اون موقع انصار وراثت چی میگه این وسط ؟سهم اولاد چی میگه این وسط ؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
من نصف ملکی بنامهمه که از مهریم بیشتره  میگن دادگاه میگه همون مهرت

اگه تومحضریاجای دیگه قانونی قیدکرده نصف ملک بنام مهریه که هیچ درغیراینصورت مهریت بهت میرسه دادگاه به مالی که بنامته کارنداره

اول ؛انشاالله شفابگیرن درکنارهم خوش باشین اما چندتاتوصیه کلی اگه میتونین راضیشون کنین داراییشون اگه ...

قبر هم بخرم 

خاک نمیکنن اینجا 

میبرنش

میشن پایه بهتر از مادر

نه بابا فوت کرده بود اینجا نبودم  از قبل باید بدونم  خانوادش خیلی بدن  بمیره میخان ...

به شوهرت بگو وصیت نامه بنویسه وهمه چی رابه نام شما وبچه هات بزنه.کسی نمیتونه بعد از مرگش حرفی بزنه.اگر مادرشوهر وپدرشوهر نداشته باشی کارت راحتره.

محضر پرسیدم صلح عمر هست  بهش گفتم راضی شد  هنوز نیومده بریم از طرفی مرتبا تو قهر هستیم& ...

اگر ب تو راضی نمیشه بگو بزنه ب نام بچه تون یا صلح عمر کنه به بچتون، بعد حضانت بچه رو هم بده بهت اونوقت کسی لازم نیست قیم بچه ت بشه

می بخور منبر بسوزان مردم آزاری مکن
عموش الان چند نفر حکم جلبش و گرفتن  زن طلاق داده  بنظرتون میتونه قیم باشه؟؟ چون قاضی تعی ...

عزیزم من دیدم وقتی مادر بچه ها صلاحیت داشته باشه اصلا عمو نمی تونه قیم باشه عمو واسه موقعی هست که بچه ها مادر نداشته باشن یا مادرشون صلاحیت نداشته باشه اینو مطمئن باش خودم شوهرم بدون پدر بزرگ شدن

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍