2777
2789
عنوان

خانومای باسیاست بیاین توروخدا

510 بازدید | 42 پست

بچه ها من استراحت مطلق گف دکترم چون ممکنه زایمان زودرس کنم چند روزی خونه مادرشوهرم بودم

اومدم خونم دیدم سردخترام ۴ساله و ۲ سالن شپش گرفته فوری بردم خونه مامانم دوروز درگیر تمیز کردن سرشون بودیم چون من خیلی بدم میاد ازین چیزا

غیر از اون انقد اهل هله هوله خوردنن که هرموقع میان یا ما میریم بچه ها همش دلدرد میشن از بس چیپس و پفک و لواشک میده بهشون همشم با غذا اب میده بهشون ولی خونه خودم اصلا نمیشن خلاصه

هم اومدم خونه مادرشوهرم گف میاد که مواظبم باشه هرچی به شوهرم گفتم یه جوری که ناراحت نشه بهش بگو نمیخواد بیاد من راحت نیستم و اینا

ولی عصرش دیدم اومد

تا از راه رسید یه پلاستیک خوردنی اورد و شروع کرد با بچه ها خوردن

منم هیچی نگفتم ولی شب هردوتا دلدرد شدن

باز به محض جمع کردن سفره براشون توت خشک و لواشک و خربزه باهم اورد

یعنی دارم دیوونه میشم

به شوهرمم گفتم میگه خب میخوان مواظب تو باشن

ولی خب واقعا من اینجوری که بچه هام داغون میشن با هله هوله و عادت میکنن نمیخوام مواظبم باشن

چیکار کنم که محترمانه بفهمه من ناراحتم و نمیخوام اینجوری مواظب منو بچه ها باشه

جوری سرنوشتمو میسازم که خدا بگه بنده ی منه ها  

چند بار دیگم‌وقتی یکی دوروز خونشون میموندیم میومدم میدیدم سر بچه ها باز کثیف شده همون شپش گرفته اینبار خیییلی پر شده بود و واقعا اعصابم‌بهم ریخت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم  در نهایت ادب و احترام  جلوی شوهرت تذکر بده که مامان اینا رو بچه های نباید بخورن و دکتر میگه و اینا اونم به خیالش داره لطف میکنه خب تو بگو بهش کاری نداره که

لطفا برای حاجت خودم و خودت یه صلوات بفرست مرسی نازنین

این چیزا سیاست نمیخواد

مشکل‌حادی نیست

رو به بچه هان بگو نمیشه هروز‌خوراکی‌بخورید

روزی یک‌مدل

مریض‌و دل درد میشید من استرس‌میشم‌زور‌زایمان‌میکمم

خدایی‌نکرده

به مادرشوهرتم بگو مامان زحمتش گردن شماست

ولی یکی بیشتر ندا

💕

سه تا بچه پشت سر هم این مشکلات رو هم داره.

نظرشمارو راجع به مشکلش پرسیده نه راجع به اینکه نظربدی چنتا بچه خوبه یا نه چقد بده طرز حرفیدنتون

هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️

اخه من تنها مشکلی ندارم

بچه هامم ارومن و حتی کسی هم نباشه خودم از پس خودم و کارام برمیام و میتونم ولی اینکه به زور محبت میکنن اونم چنین محبتایی حالمو گرفته

رک مامان بچه ها عادت نداره هله هوله دل درد میشند ولی قدرش بدون همچنین مادر شوهری فرسته ست من ندیدیم مادر شوهر اینجوری کمک حال عروس باشه

حالا بچه سومت چیه حس کنم پسره مادر شوهرت ذوقشو داره😅

عزیزم چطور میری خونه مادر شوهرت اذیت نمیشی اون بیاد اذیت میشی ؟

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

نظرشمارو راجع به مشکلش پرسیده نه راجع به اینکه نظربدی چنتا بچه خوبه یا نه چقد بده طرز حرفیدنتون

تو منظور منو متوجه نشدی.منظورم اینه که کسیکه سه تا بچه پشت سر هم می یاره باید تحملش رو بالا ببره.

در عجب بچه ای که دل درد رو تجربه می‌کنه چرا دوباره تکرار می‌کنه 

دختر من تو سن سه سالگی بود چی چیپس خورد بود زیاد استفراغ گرفت رفت دکتر از اون موقع تا الان در حد چنتا می‌خوره

به بچه هات یاد بده اگه داد بگید نه 

به مادرشوعرتم بگو میاره مستقیم بگو بچه ها دل درد میشن

در مورد شپش هم الان خونه مادرشوعرتون و خودش شپش داره 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان شما همه چیزو ول کردی فقط اینکه سه تا بچه داره دیدی 

حتما توی فامیل هم به فامیلا تون میگین 

مثل فامیلای شوهر من انگار اونا دارن بزرگ میکنن یا خرجی میدن .. سر بچه آخری حتی دیدنم نیومدن انگار با ۱۰۰ پولی که میخوان بدن من پولدار میشم 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
اخه من تنها مشکلی ندارم بچه هامم ارومن و حتی کسی هم نباشه خودم از پس خودم و کارام برمیام و میتونم و ...

سلام یه پودری هست برای شپش 

اونو استفاده کن حتی رشک ها رو از بین میبره 

از توی دیوار شهرتون بنویس پودر شپش

اخه من تنها مشکلی ندارم بچه هامم ارومن و حتی کسی هم نباشه خودم از پس خودم و کارام برمیام و میتونم و ...

عزیزم منطقی و با ملاطفت چیزهایی که ازشون ناراحتید رو مطرح کنید.شاید ایشون اصلا خبر ندارن شما ناراحت می شید.به خیال خودشون دارن کمک می کنن.