2777
2789
عنوان

جلسه مشاوره در ۱ دقیقه

621 بازدید | 5 پست

۱- به هیچ وجه برای دلسوزی با کسی نمون، چون بعد از مدتی فقط تو هستی که روح و روانت آسیب میبینه.

۲- خودت رو فراموش نکن. هیچوقت خودت، الویت هات، ارزش هات و خط قرمز هات رو فدای کسی نکن.

۳- همه ی خودت رو برای یک نفر نزار، دائما ذهن و فکر خودت رو درگیر آدم ها نکن. تو با هدفت،معیارهات، و خواسته هات تعریف میشی.

۴- غصه بخور، اشک بریز، شکست بخور، ولی دوباره بلند شو و ‌ادامه بده ولی نزار به کمتر از لیاقتت برسی.

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی    جلسه بعدی کیه

از منشی وقت بگیرید   

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

سلام عزیزم ببخشید شما وکیل هستین ازتون سوال دارم

برای سوال و مشاوره ی حقوقی شماره ی دفتر رو میدم 🙏