2777
2789
عنوان

خودزنی🖤😔

351 بازدید | 18 پست

آدم معتقدیم میدونم بدنم دستم امانته گناه داره ولی باز اینکارو میکنم

همشم تقسیر مادرمه(تاپیک قبلیم راجبش کلی نوشتم💔😪)

اکثرا برای اینکه به ازدواج مجبورم میکنه(۱۸ سالمه) 

هی با مشت و دو دستی میزنم تو سرم یا باسیلی میکوبم تو صورتم بعدش تا یه هفته درد داره صورتم 

اصلا برای جلب توجه نیست😒حرصمو خالی میکنم عصبانیتمو خالی میکنم قلبم میخواد منفجر شه میخوام سکته کنم از دستش اینجوری خودمو خالی کنم

همشم موقع زدن میگه بزن اینقدر بزن خودتو تا بمیری بدبخت

کلا میخواد از شرم خلاص شه(البته بزرگترین شر خودشه) یا خودکشی یا ازدواج زورکی

اذیتم میکنه با حرفاش که دچار عذاب وجدان شم جواب مثبت بدم

سریع میگم نه میگه چرا سریع میگی نه کمی فکر کن

فکر میکنم میگم نه میگه چرا از اول نمیگفتی امیدوارشون کردی گناه دارن

میگه بزار بیان باهاش حرف بزن بعد تصمیم بگیر 

یه بار یکی رو گذاشتم اومد بعد گفتم نه گفت اولش جواب مثبت دادی بعد الان میگی نه میگم فقط اومدن خونمون حرف زدیم میگه وقتی گذاشتی اومدن یعنی جوابت مثبت بوده

میگم نمیخوام بیان میگه ندیده نشناخته نگو نه

یا فامیلای عوضی دخالت میکنن چرا رد کردین خوب بود که 

مامان منم از همشون نظر میپرسه اونوقت اونا برا ازدواج بچه هاشون اینو آدم حساب نمیکنن

خدانکنه یکی دوتاشون بگن خوب بوده این مامان من میگه فلانی گفت خوب بود هی تکرار هی تکرار تا رو من اثر بزاره نظرم عوض شه یا اگرم رد کردم بشینم حسرت بخورم(زهی خیال باطل😏)

خیلی اذیتم میکنه متاسفانه خاستگارام زیاده البته همشونم به درد نخور یکی کار نداره یکی خونوادش اهل دخالتن یکی دوست دختر زیاد داره یکی اهل مواده اکثرا فامیلن یا دوست و آشنای مریض معرفی میکنن

ولی به مادرم اینا رو گفتن هیچ فایده نداره فقط من برم این منو نبینه

اینقدر میره رو مخم اینارو میگه بخاطر همین سر هر کدوم خودزنی و کلی داد و گریه دارم

اومدن خواستگار برام کابوسه😔💔

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دانشگاه ازشون دور باشی 

اینقد درسم خوب بود امسال که سال آخرم بودهم کلی تجدید آووردم هم کنکورو گند زدم بسکی فکر و خیال میاد سراغم

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

درس بخون کنکور قبول شو برو یه شهر دیگه

اینقد خودشو خونوادش آدمای بد فکر و متعصبین فکر میکنن دور باشی میری کار بد میکنی😒

حالم ازشون بهم میخوره

قشنگ میخوداد بدت بری😁

نمیدونستم خوب شد گفتی😐صد بار بالا گفتم مجبورم میکنه به ازدواج اجباری چیز بزرگی کشف کردی آفرین😏

قشنگ ؟؟؟ با کثافط کاری و خباثت😒

خوبه آدم درد بقیه رو به سخره نگیره اهل نفرین نیستم فقط امیدوارم بفهمی 😐

نمیدونستم خوب شد گفتی😐صد بار بالا گفتم مجبورم میکنه به ازدواج اجباری چیز بزرگی کشف کردی آفرین😏 قش ...

وا گلم چرا قاطی میکنی؟ من خواستم یه شوخی کنم از این جو دربیای، قصد بدی نداشتم متوجه اوضاع و حال روحی ات هستم منتهی نیتم خیر بود که بخندونمت نیاز نبود انقد عصبانی بشی

مشکلاتت روی کاغذ بنویس مدیتیشن کن قران بخون کم کم حل میشن

بخدا چند بار چهله گرفتم متوسل شدم به ائمه

انگار بیشتر میشه مشکلاتم

خودم که احساس میکنم دارم تاوان گناهامو میدم و عذاب میکشم که خدا میخواد تنبیهم کنه بعد بهم زندگی پراز ارامش بده ولی خودرنی خرابش میکنه.

وا گلم چرا قاطی میکنی؟ من خواستم یه شوخی کنم از این جو دربیای، قصد بدی نداشتم متوجه اوضاع و حال روحی ...

اگه اوضاع روحیم خوب بود میخندیدم چون اهل شوخی و خنده ام

ولی حالم خوب نیست

اگه ناراحت شدی ببخشید🤷🏻‍♀️

بخدا چند بار چهله گرفتم متوسل شدم به ائمه انگار بیشتر میشه مشکلاتم خودم که احساس میکنم دارم تاوان ...

خدا تاوان گناه رو نمیگیره

به خدا بدگمان اصلا نشو همه چی برات رو به خوب شدنه

لایک نکنید🙂‍↔️

نه سعی میکنم ناراحت نشم چون بلاخره شرایطت سخت هست اما من چون ایده ای نداشتم واقعا گفتم یه شوخی ریز کنم. فقط میتونم بگم خودتو سرزنش نکن سعی کن به اعصابت مسلط بشی اونم چه جوری، با این جمله شمس تبریزی که میگه خدایا در هر زمان و هر مکان و هر جایی و هر حالی هرچه از تو رسد خشنودم. با این دید میفهمی این مشکلات بخشی از داستان زندگی تو عه مثل همه ما ها که هزار تا مشکل داریم که ممکنه شبیه همم نباشن اما مخصوص داستان زندگی ما هستن مهم اینه ما چه طور اون رو بازیگری کنیم. تو به خدا توکل کن کار خیر کن نذر کن و از خودش ارامش بخواه و دعا کن و بگو خدایا به خاطر تو تحمل میکنم اما تو کمکم کن.