2777
2789
عنوان

دوست ع.وضی

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی ک شخصیتش این مدلی باشه مطمعن باش با هیچ کس دووم نمیاره تو ب کسی بدی نکن خودشون متوجه میشن ب مرور ...

یعنی اصلا عادت داره بگه همه خ..رابن فقط خودش خوبه اما کسی اونطوری نی ولی خودش..

[QUOTE=305869025]رابطه چیه ی طور دعوامون شدا کل مدرسه ماجرارو فهمیدن[/QUOTE

جوری رفتار کن که اصلا انگار وجود نداره ، مشغول حرف زدن با دوستت که هستی اومد تیکه انداخت حتی سرت رو هم به سمتش برنگردون اصلا انگار نشنیدی چی گفت ،  به حرف زدن با دوستت ادامه بده و خودت رو شاد و بیخیال نشون بده، وانمود کن اصلا نمیبینیش . 

یا علی (ع) ❤️                                                                   

همیشه بهشون نیشخند بزن بخدا اینجور مواقع میسوزن

موندم دقیقا چ واکنشی نشون بدم وقتی میگن تهمت زدی با خنده:)ادمیم ک درسته یکم غیبت میکنم اما درحدی ک مث شوخی باشه اونم با خانوادم ولی سرم تو کار خودمه همه بام مشکل دارن با اینکه منو نمیشناسن حتی میگن شبیع معتادایی ب خاطر پوستم

[QUOTE=305869025]رابطه چیه ی طور دعوامون شدا کل مدرسه ماجرارو فهمیدن[/QUOTE جوری رفتار کن که اصلا ا ...

اخه از اینورم میسوزم هیچی نگم بگه مسخرم کنه یا تهمت بزنه🙂💔یکی از تهمتاش این بود دوستام ب شوخی عکس قورباقه رو کشیدن نمیدونستم میخاستن اینکاروکنن در ماژیک رو براشون فقط باز کردم معلم اومد فکر کرد اونو کشیدن معاون رو آورد گفت کار هرکیه بنویسه رو کاغد ع.ضیا اسممو نوشتن دوستم دید دارن تهمت میزنن لو داد کاز خودشه اعصابم بهم ریختس

اخه از اینورم میسوزم هیچی نگم بگه مسخرم کنه یا تهمت بزنه🙂💔یکی از تهمتاش این بود دوستام ب شوخی عکس ...

اگه تهمت زد از خودت دفاع کن ولی در بقیه موارد باهاش هم کلام و دهن به دهن نشو و نزار موفق شه که عصبانیت کنه . کلاست رو هم نمیتونی عوض کنی ؟

یا علی (ع) ❤️                                                                   

حسادت داره عزیزم بهت ولی تا خدا نخواد هیچ کسی نمیتونی کسیو از چشم بندازه 

ادمی نیستم بگم خوشگلم🙂💔که بخوان حسادت کنن نمیفهمم دردشون چیه البته از کلاس اول همه با من لج بودن حتی معلما خیلیا میگفتن ساده ای پخمه ای واقعا خسته شدم :)

اگه تهمت زد از خودت دفاع کن ولی در بقیه موارد باهاش هم کلام و دهن به دهن نشو و نزار موفق شه که عصبان ...

نه فقط از هر رشته یه کلاسه ولی آخه چطور دفاع کنم که نبینه عصبی شدم