2777
2789
عنوان

دوست ع.وضی

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 53 پست
هرچقدر می.رینم بهش که بره هم از رو نمیره تو ی سال چقدر عصبی شدم

منم ی همسایه دارم فضوله یبار باهاش دعوا کردم ولی وقتی میبینمش تپش قلب میگیرم.اگه فقط ی سلامم بده من تپش میگیرم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
ای وای 😐😐😐چطور تحمل میکنی عزیزم

تو ی سال بالای ۱۰ تا تهمت زدن با این سن مشکل اعصابم بدتر شده من آدمی نیستم که بگم زشته من خوشگلم اصلا اصلا من اعتقاد دارم همه زیبان ولی وقتی منو مسخره میکنه خودش شبیع ابگوشت مونده رو میده دهن ادمو وا میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا هدفم اینه ی دوستی دارم همین باهاش لجه سر امتحان پایان ترم داشت دیگه التماسش میکرد یعنی واقعا خ ...

اون دیگ از رده خارج شده ولش_محل سگم بهش نذار ،هرکاریم کرد باهاش دعوا نکنی ،و ی راست برو مدیر معاون مدرسه بگو 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
منم ی همسایه دارم فضوله یبار باهاش دعوا کردم ولی وقتی میبینمش تپش قلب میگیرم.اگه فقط ی سلامم بده من ...

منم اینطوریم همین الان ک تایپ میکنم انگشتای دستم یخ زده از حرص استرس یاد تهمتایی ک زده میوفتم

اون دیگ از رده خارج شده ولش_محل سگم بهش نذار ،هرکاریم کرد باهاش دعوا نکنی ،و ی راست برو مدیر معاون م ...

اینطوریم باشم میگن بچه ننه ای سعی میکنم با خنده تر بزنم بهشون ولی هرچی فش هم بدی خوششون میاد

فکر کن یه کاری کرده جمع ۲۰ نفره ۱۷ نفر بام لجن مثلا رفته تهمت زده رفتم گفتم همشون ب من حسودی میکنن:/ ...

کسی ک شخصیتش این مدلی باشه مطمعن باش با هیچ کس دووم نمیاره تو ب کسی بدی نکن خودشون متوجه میشن ب مرور 

چرا نمیشه رشتت رو عوض کنی بخدا اعصابت و ارامش روح و روانت خیلی خیلی مهمتر از مدرسه هست

خانوادم میگن اهمیت نده ادامه بده طوری درس بخون ک بسوزن جایی هم با معدلم قبول نکردن:)