2777
2789
به غرورش برخورده ...  برو باهاش حرف بزن ، بگو اگه تو نخوای من حتی به پیشنهادش فکر نمیکنم و...

اره دیشب داشتم بش میگفتم من اصن اینو ندیدم بش فکر نکردم تالاااا بعد با بغض میگف الا ب من خیانت شده متوجه ای؟🥺😂🤦‍♀️

اره دیشب داشتم بش میگفتم من اصن اینو ندیدم بش فکر نکردم تالاااا بعد با بغض میگف الا ب من خیانت شده م ...

چه خیانتی اخه ؟؟ 😂 

بگو بابات باهاش صحبت کنه

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه منک نمیخوام الا مشکلم داداشمه ک فکر میکنه تقصیر منه بامن قهر کرده😐🤦‍♀️حس میکنه منو رفیقش بش خی ...

خیانت؟

خیانت که این نیس

بعدشم بگو چیزی بینمون نبوده و محکم وایسا دیگه

بگو اگه چیزی بینمون بود که نمیومد تو جمع بگه اخه

بعدم رو نده بهش

پسرا تا یکم بهشون رو بدی تازه بدتر پررو میشن😂

نترس بابا چیزی نمیشه

🙂

خیانت؟ خیانت که این نیس بعدشم بگو چیزی بینمون نبوده و محکم وایسا دیگه بگو اگه چیزی بینمون بود که ...

ارههه دقیقااا😂 قهر بود بعد عصری با رفیقم رفتم بیرون داداشمو تو خیابون دیدم دیگ باهم آشتی کردیم رفتیم کافه و خرید اینا😂

ن عامو چه ترسی😂دلم براش سوخت😂🤦‍♀️

این همه سال ع سینگلی مردم بعد طرف منتظر بوده کنکور تموم شه😂😂🤦‍♀️هیییی روزگار 😂🤦‍♀️

😑😑😑😑😑 خب لااقل یکم صبر کن ببین چی میشه

بنظرت چیکار کنم؟

اخه داداشمم خیلی حساس شده الا اومدیم پیش یکی از دوستامون اونم هست بعد داداشم ی جوری ب من چسبیده ی جوری داره از من محافظت میکنه انگار امیرعلی همین الا میخواد منو بدزده😐🤦‍♀️

بنظرت چیکار کنم؟ اخه داداشمم خیلی حساس شده الا اومدیم پیش یکی از دوستامون اونم هست بعد داداشم ی جور ...

فقط عادی باش و واکنش خاصی نشون نده

واقعا لازم نیس کاری بکنی

حتی تو ذهن خودت هم خیلی بزرگش نکن

🙂

@هوژینگیان  

@نیلوفرآبی123  

@tanin_2000_sb  

@آلبالومشکی  

سلام ... بچه ها ، کجایید ، چه خبرا 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
سلام عزیزم من هستم🙆‍♀️

سلام خوشگلم ❤ 

نگین و نیلو پیداشون نیست ☹️🦥