2777
2789

میشه بهم بگید خونه با اسکلت بنایی رو میشه دوبلکس ساخت؟

دوطبقه نه ها!!!! دوبلکس یعنی پله های طبقه بالایی توی خونه باشه ن بیرون خونه..

ما میخواستیم واسه اینکه هزینش کمتر بشه خونه اسکلت بنایی بجای بتنی بسازیم ولی مثل اینک گفتن نظام مهندسی به بنایی دوبلکس گیر میده ولی اگ پله هاش بیرون باشه و دو طبقه باشه نه:| خواستم ببینم درسته این حرف یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درسته  ُاختران بنایی دیگه داره کلا منسوخ میشه و کار شما به رشته عمران مربوطه نه معماری ...

خب بنظر شما خیلی تفاوت قیمت داره ساختشون؟ و اینک شما نمیدونید هرمتر سازه بتنی تقریبا الان چقدر هزینه میبره حدودی؟

چطوری توی شهر ما همیشه میسازن مجوز هم میدن گیر هم نمیدن مگ مصالح بنایی خیلی داغونه؟

نه عزیزم منظورم داغون نیست کلا منسوخ شده 

البته من تهران کار میکنم شاید شهرستانا باشه هنوز

خب بنظر شما خیلی تفاوت قیمت داره ساختشون؟ و اینک شما نمیدونید هرمتر سازه بتنی تقریبا الان چقدر هزینه ...

طبق آخرین برآورد سازمان نظام مهندسی و راه و شهرسازی هرمتر مربع زیر بنا ۱۲ میلیون هزینه ساختش است ولی به نظر من دوبلکس نسازید من ساختم و الان پشیمونم

کاربر آقا
طبق آخرین برآورد سازمان نظام مهندسی و راه و شهرسازی هرمتر مربع زیر بنا ۱۲ میلیون هزینه ساختش است ولی ...

چرا پشیمونید؟ ما توی شهرستانیم و اکثرا خونه ها مستقل و حیاط دار هستن با حیاط بزرگ ما زمین ۳۰۰ متری داریم برای اینکه ی خونه بسازیم ک حداقل بتونیم بعدها با دوتا بچه توش زندگی کنیم و فضای کافی داشته باشه حیاطم باشه مجبوریم دوبلکس باشه! 

بنظر شما مصالح بنایی خیلی سست و بی مقاومته ؟ ارزش نداره الان بخوایم بسازیم؟ اسکلت فلزی هم تقریبا با بتنی هزینشون توی یک رنج هستن درسته؟ 

ببخشید خیلی سوال میپرسم اخه کسی رو ندارم از نزدیکام ک سررشته داشته باشن

چرا پشیمونید؟ ما توی شهرستانیم و اکثرا خونه ها مستقل و حیاط دار هستن با حیاط بزرگ ما زمین ۳۰۰ متری د ...

مشکلی نداره هرسوالی دارید بپرسید اگه زمین تون ۳۰۰ متره با سطح اشغال ۶۰ درصد ۱۸۰ متر بهتون مجوز میدن که راحت سه خواب در میاره دیگه نیازی به دوبلکس ندارید دو طبقه مستقل با راه‌پله جدا بسازید و یک طبقه خودتون بشینید و یک طبقه هم بدید اجاره یک واحد دوبلکس خیلی بزرگ میشه و هزینه های سرمایش و گرمایش اون زیاده در حال حاضر  هزینه اسکلت فلزی از بتنی بیشتر میشه شاید در حد ۲۰ در صد 

کاربر آقا