2777
2789

سلام بچه ها ، نخندین به تاپیکم،

من ۳۰ سالمه و چندین ساله که تنهام، خاستگاری هم دیگه ندارم، و دوستام هم همه ازدواج کردن و عملا وقتی برام ندارن، خیلی دلم میخواد یه دوست پسر یا دوست اجتماعی پیدا کنم ولی بلد نیستم، از طرفی گاهی از طرف مردای متاهل گرا میگیرم که خوشم نمیاد و میترسم بخاطر تنهاییم یوقت تن به رابطه اشتباه بدم، میشه بگید چطور میتونم یه دوست پسر خوب پیدا کنم؟  

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۳۳سالمه خواستگار ندارم اصلا واقعا نمیدونم چیکار کنم خانواده ام سنتی هستند اگر بفهمن اذیتم میکن ...

من فکر نکنم مشکلی داشته باشن، فقط فکر میکنن من خیلی احساسی نیستم برا همین میگن شد شد نشد هم فدا سرت خودت از پس زندگیت بر میای ، ولی از نظر عاطفی واقعا نیاز دارم یکی باشه

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
تو دوستی همش دنبال رابطه جنسی هستند من خیلی پیشنهاد دوستی دلشتم ولی بخاطر این رد کردم

آفرین یه معیارمم اینه رابطه جنسی نخواد،

من فکر نکنم مشکلی داشته باشن، فقط فکر میکنن من خیلی احساسی نیستم برا همین میگن شد شد نشد هم فدا سرت ...

از لحاط عاطفی که پسرایی که دنبال دوستی هستند فقط به فکر اونجاشونن اصلا عاطفه براشون مهم نیست

از لحاط عاطفی که پسرایی که دنبال دوستی هستند فقط به فکر اونجاشونن اصلا عاطفه براشون مهم نیست

🫤🫤🫤🫤

خوب عمرا کسی نمیاد دوست بشه  پسرا فقط بخاطر این جور چیزا دنبال دوستی عاشق چشم و آبروی ما نیست ...

واقعا ، چقدر بیشعورن، خاک تو سرشون