2777
2789
عنوان

کیا برای عروسی طلا نخریدن؟

828 بازدید | 35 پست

سلام دوستان

من ۳ ساله ازدواج کردم. همسرم خدارو شکر مرد خوبیه.

عروسیمون خورد به کرونا لباس عروس پوشیدم آرایشگاه و آتلیه رفتم و یه جشن عروسی کوچیک خانوادگی گرفتیم.

اوت موقع همسرم دستش خالی بود قسط خونه میداد خرید عقد و عروسی و طلا نداشتم.یعنی فقط لباس عقد و عروسی خریدم با انگشتر حلقه و نشون.

یه سرویس بدل هم گرفتم که تو عروسی بندازم ولی به خانوادم گفتم طلاس. زیر لفظی و اینام نداشتم حتی شاباش های عروسی رو همسرم چون قسط زیاد داشت ازم گرفت منم همه این کارها رو با رضایت کردم

نی نی ام 🥰 هدیه امام حسین و حضرت علی اصغره. خدای مهربونم بی نهایت شکرت.خدایا خودت محافظ نی نی های همه باش🙏🙏🙏💓💓💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم گفت طلا نخریم ولی من تو زندگی جور دیگه برات جبران میکنم

نی نی ام 🥰 هدیه امام حسین و حضرت علی اصغره. خدای مهربونم بی نهایت شکرت.خدایا خودت محافظ نی نی های همه باش🙏🙏🙏💓💓💓

ولی متاسفانه از اون اول از رنگ سرویس چوب و فرش ایراد گرفت که خیلی روشنه جا کفشی خیلی بزرگه.

من جهیزیه کامل بردم.

برای سیسمونی بهش گفتم من اول ازدواج از یه سری رسومات گدشتم ولی سیسمونی خودت بگیر لطفا به جاش

که اصلا زیر بار نرفت گفت وطیفه خانواده دخترا

من نخریدم و خواستم همراهی کنم تا اذیت نشه هیچکس نفهمید  الان بعد دوازده سال میگفت تو لیاقت طلا ...

اکثرا مردا قدرنشناسن فقط شوهرشمانیست

بهامیدیم بهشون همراهی میکنیم تومشکلات

یابو برشون میداره

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

ولی متاسفانه از اون اول از رنگ سرویس چوب و فرش ایراد گرفت که خیلی روشنه جا کفشی خیلی بزرگه. من جهیز ...

😶

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سر سیسمونی هر کار کردم قبول نکرد البته مادرش کلی لباس بچه از قبل خریده بود بهمون داد

ولی تا حالا چندین با. گفته جهاز و سیسمونی وطیفه دختره.

منم دیشب عصبانی شدم خونه مادرم بودم بهش پیام دادم گفتم تو طلا نخریدی و خرید عروسی نداشتیم