2777
2789
عنوان

کمک به تعیین جنسیت

160 بازدید | 5 پست

سلام این تاپیک رو زدم فقط خانمایی که با تعیین جنسیت مشکل دارن نیان اینجا که حوصله بحث ندارم

من با کمک رژیم و یه سری کارا و صدالبته خواست خدا جنسیت بچم پسر شد 

که البته الان خیلی شیطونه ماشاالله

اگه کسی دوست داره میتونم بهش کمک کنم بازم میگم باااید خواست خدا باشه تو فقط میتونی کمک کنی به تعیین جنسیت جنین

در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش ازواقعه گمان نداشتم بتوانم...حتی بعدها،باور نکردم که درآن ماجرا تاب آوردم.انسان خودش را نمیشناسد،خصوصا قدرت هایش را...

بگو عزیزم

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیم که باید شوریجات و گوجه فرنگی و سیب زمینی اینا بخورین وگرمی 

لبنیات حذف

اقدام روز تخمک گذاری باشه حتما دو تا سه تا قرص فلوکونازول بخورین روزای اقدام(البته توصیه نمیکنم عوارض داره خودتون تصمیم بگیرین)

قبلش هم توی جوش شیرین بشینین

آقا نیم ساعت قبل قهوه بخوره و کمپرس سرد روی بیضه استفاده کنن

در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش ازواقعه گمان نداشتم بتوانم...حتی بعدها،باور نکردم که درآن ماجرا تاب آوردم.انسان خودش را نمیشناسد،خصوصا قدرت هایش را...
برای دختر چی خوبه عزیزم؟

نمیدونم عزیزم من برای پسر اقدام کردم اونو بزن گوگل