2777
2789
عنوان

چجوری به نیازمند ها کمک میکنید؟

2744 بازدید | 39 پست

دلم میخواد به یه یتیم یا کسی که وضع مالی خوبی نداره کمک کنم ، اولش خواستم فرزند معنوی بگیرم ولی دیدم بعضی ها میگن شاید به دست فرد نیازمند نرسه ، از طرفی هم شخص نیازمندی اطرافم سراغ ندارم 

دلم میخواد ماهیانه یه پولی در حد وسعم بدم ، دیگه از چه طریقی میشه کمک کرد ؟ 

من یه خانواده میشناسم میدم به اونا 

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی از مساجد پول جمع میکنن برا جهازیه میتونین به اونا بدید

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

یه خانمه،با بچه ی مریضش یه بساط دستفروشی کوچولو گوشه ی خیابون پهن میکنه ،هر وقت مسیرم اونجا بیفته حتما کمکش میکنم،چون خیلی مظلوم و باحیاست،الانم یه مقدار براش کنار گذاشتم 

عزیزم به کمیته امداد اعتماد ندارم اینستا که هیچی 😂  آخه تحقیق کردم چیزای جالبی نشنیدم ، دلم م ...

برو بهزیستی سرپرستی یکیو به عهده بگیر هرماه یه پولی براش بریز

باش اصن حق باتوعه👏

از کسبه محل سوال کن یه خانواده ضعیف شناسایی کن در حد وسعت کمک کن حالا یا خرید خواروبار و گوشت و مرغ یا مبلغی ماهیانه 

من خودم ماهانه مبلغی واریز میکنم به مناسبت عید و ماه رمضان یه خرید کوچیکم میکنم میبرم 

برات نگم از برکت وجود این خانواده تو زندگیم هر وقت نیت کردم گره از کارم باز شد 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد

احتمالا تو شهرتون موسسه هایی هستن که برای افراد نیازمند کل منطقه تون پول و لباس و ..‌‌ جمع اوری میکنن پرس و جو کن در ضمن آقای پرویز پرستویی توی پیجشون مدااااااام شماره حساب و شبا میذارن برای کمک به مناطق محروم ازادی زندانی هزینه درمان بیمار بدهکاری و...... فیلم و عکس کمک رسانی هاشون هست یه سر بزنید اگر اینستا دارید معتبر هم هستن آقای رسول خادم قهرمان کشتی ایران به همراه تعداد زیادی از قهرمان های ورزش کشورمون مدام در حال کمک رسانی هستن خودتون ببینید تا مطمئن بشید. خدا ازتون قبول کنه

ما چندسال پیش به یه خیریه پول دادیم شماره مون رو همه جا پخش کردن روزی ده تا خیریه بهمون زنگ میزنن.به خدا وقت نمی کنیم جوابشون رو بدیم.اونم تو این اوضاع و احوال اقتصادی.جدیدا خیلی هم فعال شدن. اگه از دستمون بر بیاد یه چیزی می ریزیم براشون.اون خیریه اولی هم که کلا بچه یتیم بهمون معرفی کردن ماهانه می ریزیم براش

دلم میخواد به یه بچه یتیم کمک کنم ، نمی‌دونم بهزیستی میشه کمک کرد یا نه و چجوریه

چرا که نه ، این سایت کودکان کار هم هست اونجام فعاله و واقعا خیرش میرسه به بچه ها ، حتی تو تلویزیونم نشون دادن و مستند ساخته بودن از خیریشون

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱