2777
2789
عنوان

چجوری به نیازمند ها کمک میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2763 بازدید | 39 پست

سلام من سه بچه کوچک دودختر یک پسر یتیم دارم بچهام دوتا ازشون مریضن همیشه به دکتر میبرم تورا بخدا اگر ازتوان شما است مدرک هم میدم که یتیمن ومریضن کمک کنید اگر هم کسی میشناسید اطلاع بدهید خدا ازتون راضی باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام‌خوبید میتوتید به من کمک کتید من چیز زیادی نمیخوام دانش آموزم اهل روستا تواستان فارس پدرم معتاده نیاز به وسایل برای مدرسم دارم کلاس یازدهمم به خاطر اینکه خانوادم نمیتونن خرج تحصیلمو بدن نمیتونم درسمو ادامه بدم کمکم کنید تا این دوسالو بتونم بگذرونم منم خوشبخت بشم خانوادمم از این بدبختی نحات بدم کمک خرجشون بشم 

‌‌‌‌

هر طور که بتونم من خودم به خیلی از خاله زنک های پست پلید جامعه دهاتی ج.نده متاهل گوز این جامعه کمک کرده ازدواج دانشجویی یا همون دیپلمه ها  دیگه تازه ازدواج کرده بودن  ما هم گفتیم کمکشون کنیم زن شوهر دیپلمه یا دانشجو بودن متاهل شده بودن گدا هم بودن کمک کردیم بماند پسره لوس دختره جیبی حاله زنک گوز دهاتی بنجل بعدا مثل سگ پشیمون شدم زگیل های ک.ونی تازه زنیکه هم خرجشو شوهر میداد پز میداد کلا دهاتی بنجل فضول خانم  خودش هم خنگ گوز تو تقلب ها کمک می کردی دهاتی خاله زنک می شست خاله زنک بازی لش بازی می رید به اعصاب 

عزیزم به کمیته امداد اعتماد ندارم اینستا که هیچی 😂 آخه تحقیق کردم چیزای جالبی نشنیدم ، دلم میخواد ب ...

سلام خدا شمارو برام فرستاد بچه یتیم دارم وضع خوبی نداریم تورو بخدا به این شماره زنگ بزن 09156723101

سلام وقت شما بخیر باشه. اگه امکانش باشه یک آیدی تلگرام بدید در این خصوص صحبت کنیم.

سلام بچه بی‌سرپرست دارم بخدا قسم به سختی بزرگشون میکنم خودم خیلی مریضم اگه کسی می‌شناسید اطلاع بدید وضع خوبی نداریم اگه کسی بود این شماره رو بهش بدین 09913072475 ممنون

سلام‌خوبید میتوتید به من کمک کتید من چیز زیادی نمیخوام دانش آموزم اهل روستا تواستان فارس پدرم معتاده ...

سلام عزیزم خوبی؟

من الان دیدم پیامتو 

مشکلت حل شده؟؟؟تونستی بری مدرسه؟

سلام عزیزم خوبی؟من الان دیدم پیامتو مشکلت حل شده؟؟؟تونستی بری مدرسه؟

سلام راستش پارسال  هر طور شده بود رفتم‌مدرسه 

اما برای امسال باید برم خوابگاه چون دوازدهمم اما نمیدونم بتونم یانه میدونید من تابستونا همیشه بلا تکلیفم که آیا میتونم برم‌مدرسه یانه😥 الان من از ۱۷ درصد نهاییا ۱۶ خورده ای گرفتم اما خوب مشخص نیست بتو نم ادامه بدم یانه به خاطر هزینه خوابگاه و خلاصه الان‌وضعیتم اینه

‌‌‌‌

سلام من همسرم زندان هستش خانه ندارم دربه در هستم اگه میتوانی کمکی بهن بکن بچه ام کوچیکه خار شدیم بخدا آبرومان رفته به زور راهمان میدن خانشان توروخدا خیریه میشناسید منو معرفی کنید خانم هستم خیلی خیلی تحت فشارم به شدت گرفتارم تورو خدا کمکم کنید