2777
2789
عنوان

چجوری به نیازمند ها کمک میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2752 بازدید | 39 پست
از کسبه محل سوال کن یه خانواده ضعیف شناسایی کن در حد وسعت کمک کن حالا یا خرید خواروبار و گوشت و مرغ ...

چجوری؟ مثلا اگه کسبه معرفی کردن چجوری کمک کنیم ک به غرورشون برنخوره؟ شماره کارت بگیریم از خودشون؟

Life is too short to not enjoy
بهزیستی قبول میکنن ؟ میشه مجازی اقدام کرد یا حضوری  

چرا قبول نکنن؟اون بچها پدرومادرندارن کسی نیس خرجی بده دولتم نهایت غذا جای خواب میده اخه خودت میگی اعتمادندارم حضوری برو پس

باش اصن حق باتوعه👏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهزیستی قبول میکنن ؟ میشه مجازی اقدام کرد یا حضوری 

برومدرسه گوشه شهراونجاازمدیربخواه بچه یتیم تومدرسشون بهت معرفی کنن کمکتودرقالب هدیه بهش بده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چرا قبول نکنن؟ اخه خودت میگی اعتمادندارم حضوری برو پس

اولش اقدام کردم از کمیته امداد فرزند معنوی بگیرم دیدم خیلی ها میگن کمیته واقعا به افراد نیازمند نمی‌ده و حتی اگه اوضاع مالی متوسط باشه هم بعضی ها تحت پوشش میرن منم چون میخواستم اون فرد واقعا نیاز داشته باشه ، دو دل شدم 

بهزیستی فک کنم بهتر باشه

چجوری؟ مثلا اگه کسبه معرفی کردن چجوری کمک کنیم ک به غرورشون برنخوره؟ شماره کارت بگیریم از خودشون؟

من چند بار خرید کردم بردم براشون بعد گفتم یه شماره کارت بده داشته باشم 

کسی که دستش تنگ باشه دعاتم میکنه چرا ناراحت بشه مخصوصاً الان 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
جدی؟ نمیدونم گفتم نکنه خجالت بکشن

نه عزیزم چرا ناراحت بشن الان انقد زندگی سخت شده مردم محتاج یدونه نان هستن. روشو نداری خرید کن از همون کاسب ،بگو بده شاگردش ببره در خونشون 

انقد برکت برمیگرده تو زندگیت که باورت نمیشه 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
نه عزیزم چرا ناراحت بشن الان انقد زندگی سخت شده مردم محتاج یدونه نان هستن. روشو نداری خرید کن از همو ...

چ پیشنهاد خوبی حتما انشاالله همین کارو میکنم🩷

Life is too short to not enjoy
دلم میخواد به یه بچه یتیم کمک کنم ، نمی‌دونم بهزیستی میشه کمک کرد یا نه و چجوریه

سلام عزیزم من عضو خیریه آبشار عاطفه ها هستم اگر تمایل داری آیدی پیام رسانتون رو بدید باهاتون در ارتباط باشم