یه دوره ی فیشال میخواستم شرکت کنم ولی نمیدونم باردارم یا نه.میخواستم بعد دوره برم کار کنم.نمیدونم چی کار کنم از یه طرف واقعا توی خونه بیکارم و حوصله م به چوخ رفته از طرفی حاملگی و استراحت مطلق و اینجورچیزا....
در مورد دوره ای که میخوای بری توضیح میدی که اصلا چی هست و چقدر هزینه داره ؟ کجا میشه رفت برای ثبت نام ؟ چون من شنیدم فیشیال رو فقط پزشک انجام میده چون دستگاه داره
با احترام ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در مورد دوره ای که میخوای بری توضیح میدی که اصلا چی هست و چقدر هزینه داره ؟ کجا میشه رفت برای ثبت نا ...
یه کلینیک زیبایی هست توی ولنجک دوره ش سه بخشه.تئوری و عملی و بازارکار.کلا ۱۰ ساعته.که حالا با توافق هم گروهی ها روزهاش مشخص میشه.قیمتش ۵ میلیونه.الان مربیه میگه یک نفر دیگه هم هست که به خاطر مسئله ی اقتصادیش میخواد گروهی شرکت کنه(آخه خصوصیش ۱۲ میلیونه) عجله هم داره من میتونم با گروه دونفره هم کلاس رو شروع کنم.حالا من تا ساعت۶ قراره به مربی خبر بدم.نمیدونم چه کنم
هدیه جان خوندم مرسی عزیزم فرقی نداره چه الان چه بعد از اینکه فارغ بشی یاد بگیری اوکیه چیز خاصی نیست چون بالافاصله بعد از یادگیری که وارد بازار کار نمیشی که بالخره زپان میبره تا مشتری بگیری
با احترام ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏