2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تو سی و پنج سالگی ارتودنسی نکنه چهل و پنج سالش ک شد پشیمون میشه.  و اونموقع هم میگه دیگه نمیخام.   پس بهتره از ما نظر نپرسع بره ارتودنسی کنه. خیلیم خوبه سخته ولی نتیجش محشره.   من آخرشم دیگه.  و مطبی ک میرم بارها دیدم خانومای بالای چهل سال یا همون حدود سی سال بیمار ارتودنسی اون مطب بودن 

مهم حل مشکله مهم اعتماد بنفسه مهم زیباییه.  

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..
واسه درمان یا زیبایی؟😐  ۵۰ دیره واسه دردسرای ارتودنسی

اگع پنجاه دیره پس نه سالگی هم زوده واسه دردسر کشیدن😐 این ب اون در.   پس مهم نیست چن ساله باشیم.   وقتی تغییراتو ببینی و حس کنی چقد قشنگ تر شدی و چ خوب درمان شدی بیست سال از سنت کم میشه.  بوخودا😌😁

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..
واسه درمان یا زیبایی؟😐  ۵۰ دیره واسه دردسرای ارتودنسی

واسه زیبایی

دندوناش فاصله داشت

تو خانواده‌ی شوهر من هیچ وقت هیچی دیر نیست 😄

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

ولی خیلی گرونه. من ۱۸سالم بود با مشکل شدید ارتودنسیمو شروع کردم هزینه شد ۷ تومن.   الان ۲۳ سالمه هزینه شده ۴۰ تومن.    بجز هزینه ی بقیه ی کارا ک وسطش لازم میشه

اگع پنجاه دیره پس نه سالگی هم زوده واسه دردسر کشیدن😐 این ب اون در.   پس مهم نیست چن ساله ...

۹ سالگی تازه بچه ای هنوز مونده به نوجوونیو جوونی برسی زیبایی اول زندگیت به کارت میاد 

واسه ۵۰ ساله بخاد سه چهار سال ارتودنسی تحمل کنه بشه ۵۵ فایده نداره میتونه راه های دیگه رو انتخاب کنه که رودتر به جواب برسه 

میتونست کامپوزیت کنه ارتو خیلی دردسر داره 

نمی‌دونم دیگه دکترش چه فکری کرده بود

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...