بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من عمل کردم راضی بودم فقط روز اول سردرد و سرگیجه داشتم تا چند روز دماغم درد میکرد خب طبیعیه اوایل درد داره. فکر کنم سال ۹۴ عمل کردم . هر موقع میرفتم دکتر تا چسبش رو عوض کنه خانمه محکم دماغمو فشار میداد و بعد چسب میزد فقط همون مدقع درد میگرفت یادم نیست چند جلسه رفتم واسه تعویض چسب ولی اخرین بار که رفتم گفت دیگه چسب نزن خودت اروم اروم دماغتو به طرف بالا ماساژ بده دیگه چسب نزد. من دوبار عمل کردم یکی چشم یکی دماغ . عینکی بودم عمل کردم عینکمو برداشتم و عمل بیتی. بین این دوتا عمل بینی خیلی راحتر بود .من یکسال قبل عمل بینی چشمم رو عمل کردم هنوزم بعضی وقتها چشمم خشک میشه قطره چشم استفاده میکنم ولی وقتی دماغمو عمل کردم فقط روز اول سردرد و سرگیجه و درد دماغ داشتم . درد دماغم هروز کمتر شد ولی عمل چشمم خیلی اذیتم کرد کور شده بودم الان بهترم ولی به نور زیاد حساسم و باید قطره بریزم. یه چیز دیگه شنیدم بعضیا بعد عمل نخ بخیه رو میکشن واسه من چیزی نکشید. فکر کنم از اینایی بود که جذب میشه تامپون هم نداشتن اصلا تامپون چیه؟