پسرم بیست ماهشه پی پی رو گاهی میگه ولی جیش رو اصلا نمیگه یه ماهه دارم میبرم و میارمش دسشویی ولی وقتی میبرم راحت میکنه اذیت نمیکنه مشکلم اینه که نمیگه اصلا وقتی میکنه جیش هم نمیاد بگه جیش کردم
اسم هایی که بابام رو پسرم گذاشته شامل: پسرک خرما فروش. میرفندرسکی.
یه شعر هم براش ساخته:یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود یه پسر خوشگلی بود همونجا نشسته بود از بالا هه هه میکرد از پایین تر تر میکرد اگه گفتی اون کی بود یه پسر خوشگلی بود
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یه شعر هم براش ساخته:یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود یه پسر خوشگلی بود همونجا نشسته بود از بالا هه هه میکرد از پایین تر تر میکرد اگه گفتی اون کی بود یه پسر خوشگلی بود
دختر منم 22ماهست الان حدودا یک ماهه میگه بعضی وقتها یادش میره بعضی وقتا هم الکی منو میکشونه حمام که بازی کنیم بعد از اینکه جیش میکنه دوباره پوشکشو میبندم فعلا کامل بازش نکردم وقت میبره تا کامل یاد بگیرن
اخه تو یه ماه هیچ تغییری نکرده خودمم روزه اونم شیر میخوره زیاد خسته شدم