2777
2789

من نخوندم چیشد

سلام بارانا هسدم>✌🏻 عشق‌ رو با تموم سلول های بدنم درک کردم‌چطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانت کنید؟1401/9/19‌ زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستیمن تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جان‌دل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهره‌ات.  عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاربر محترم گفته بود از دخترش حالش بهم میخوره چون وقت بازی بلند بلند حرف میزنه غذا میخوره زیر دست و پاش میریزه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
تا اومدم تایپ کنم قفل کرد خاستم بهش بگم الان میان میخورنت کاربرا...اینجا جای این دردلها نیس دختر

درد دل بود این؟کودک آزاری بود

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

بعضیا بلا مسبت جمع فقط زاییدمشو بلدن ک بگم اره فلانی بچه داره در حالی ک نمیدونه چتوری باید ب بچه تربیت داد یادچجوری باهاش رفتار کرد بچه همه چیو تقلید میکنه حتما خودشون بلند بلند حرف میزنن یا با دست غذا خوردن بچه اینجوری شده دیه واقعا ک تاسف باره یکی داره و میگه حالم بهم میخوره یکیم هس ک نداره و حسرت میکشه

آخه شلختگی و بدغذاخوردن و کثافت کاری رو اکثر بچه ها دارن 

نمیشه ک بچه ۵ ساله یه بچه ی جنتلمن تر تمیز و متشخص باشه میشه؟

حالا خدا کنه فقط ب تاپیک بسنده کنه و تو جمع و همسن و سالای بچش،بچشو تحقیر نکنه 

😑 
آخه شلختگی و بدغذاخوردن و کثافت کاری رو اکثر بچه ها دارن  نمیشه ک بچه ۵ ساله یه بچه ی جنتلمن ت ...

نه حالش خیلی بد بود احتمالا افسردگی ام داره