2777
2789
من عاشق شوهرم بودم نذر کردم به هم برسیم اولین پنجشنبه بعد عقدمون روزه بگیرم. انقد گرسنگی اون روز برا ...

خوشبحالت دارم بهت حسودیم میشه 😍😍🤣🤩🤩 شوخی کردم 🤭

خدا را شکر

دیگه چکار کردید

دعا کن منم بهش برسم 🥺😭😭🥺😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق شوهرم بودم نذر کردم به هم برسیم اولین پنجشنبه بعد عقدمون روزه بگیرم. انقد گرسنگی اون روز برا ...

اونم دوست داشت ؟

یعنی عشقتون دو طرفه بود ؟؟

خوشبحالت دارم بهت حسودیم میشه 😍😍🤣🤩🤩 شوخی کردم 🤭 خدا را شکر دیگه چکار کردید دعا کن منم بهش ب ...

خخخ انشالله تو هم بهش برسی.  من همه خواسته هامو با دعای سریع العجابه امام کاظم برآورده میکنم خیلی سریع اجابت میکنه

اونم دوست داشت ؟ یعنی عشقتون دو طرفه بود ؟؟

شاید باورت نشه. اصلا همو نمیشناختیم. ازدواج ما کاملا سنتی بود همون شب خواستگاری همو دیدیم باهم صحبت کردیم عاشق هم شدیم . آره دو طرفه بود بدجور  

شاید باورت نشه. اصلا همو نمیشناختیم. ازدواج ما کاملا سنتی بود همون شب خواستگاری همو دیدیم باهم صحبت ...

خوشبخت بشی گلم 😍🙏

عزیزم میشه یبار برا منم بخونی دعام کنی بهش برسم 😭🥺😭 دیگه طاقت دوریشو ندارم 

خوشبخت بشی گلم 😍🙏 عزیزم میشه یبار برا منم بخونی دعام کنی بهش برسم 😭🥺😭 دیگه طاقت دوریشو ندارم&n ...

فدات بشم  اره عزیزم حتما.    من درکت میکنم دوری از معشوق واقعا زجر اوره. با اینکه ۶ سال از ازدواجمون گذشت و الان پسر ۲ ساله دارم همچنان مثل همون روزا عاشقشم. انشالله تو هم به عشقت برسی حسابی کنارش لذت ببری  

الان برات خوندم    

دستت درد نکنه گلم 😍😍😍 الهی خیر ببینید

الهی خدا نگهدار بچت باشه عاقبت بخیر بشه خیلی خوشحال شدم

درگیر کنکور وقت نمیکنم وگرنه خودم میخوندم دعا کنید که هم کنکور دانشگاه فنی حرفه ای دولتی قبول بشم 🥺🥺🥺 هم به معشوقم برسم 😭🥺🥺🥺🥺