2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رفتار همسرم خستم کرده  بی دلیل قهر می‌کنه اصلا اوضاع درستی ندارم  نه پول مشاوره دارم نه ک ...

یه مورد رو‌ مثال  بزن  مثلا بگو فلان اتفاق افتاد و قهر کرد و‌خودت برخوردت چی بود

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

نوشتم که خانوم

ببخش ندیدم 

مثلاً دیشب رابطه خواست گفتم باشه بعد ساعت ۱۱ از بیرون اومدیم تا بچه خواب کردم شد ۱۱ونیم. دیدم خوابیده در صورتی که عصرش تا ۷ خواب بود و اینکه بقیه شبا ۱۲ یا ۱ می‌خوابه 

امروز صبح زنگ زده میگه بچه خوابه میگم آره میگه تا ۵ دقیقه دیگه خونه ام بیدارش نکن گفتم باشه 

۵ دقیقش شده نیم ساعت ۴۰ دقیقه 

خوب بچه بیدار شده اومده میگه چرا بیدارشده 

فحش به من میده 

خستم کرده خودش هیچ مسولیت و وظیفه ای تو خونه نداره 

از لحاظ عاطفی محبتی همه چی من پیشقدم باید یشم 

یه کار بهش میسپارم حداقل یکماه دیگه انجام میده 

پولم که نداره هیچ وقت 

اما من باید در هر شرایطی وظیفه هامو انجام بدم خدا لعنتش کنه هم اونو هم خونوادمو که نه میتونم باهاشون دردل کنم نه پشتم هستن 

کاش بمیرم نباشم  

ببخش ندیدم  مثلاً دیشب رابطه خواست گفتم باشه بعد ساعت ۱۱ از بیرون اومدیم تا بچه خواب کردم شد ۱ ...

ناهاردرست کردم پدرش کارگر داره تمامش برد برا اونا هیچی برا خودمون نذاشت 

ناهاردرست کردم پدرش کارگر داره تمامش برد برا اونا هیچی برا خودمون نذاشت 

خونه تمیز میکنم به چشمش نمیاد میگه چه کار کردی 

حق پدر مادرش از بچم بیشتره میگه تو که کاره ای نیستی 

به چشمش نمیاد ۹ ماه من این بچه تو شکم داشتم بخدا تا ماه ۹ همش ویار و حالت تهوع جون دادم 

بدنیا اومد خودم شب بیداری کشیدم اون جاشو جدا کرد 

تا الان که مریض میشه همش خودم پرستاری کردم 

اما حقی از بچه ندارم 

خونه تمیز میکنم به چشمش نمیاد میگه چه کار کردی  حق پدر مادرش از بچم بیشتره میگه تو که کاره ای ...

هر جمعه میره خونه کمک پدرش یه جمعه گفتم ماروببر تابستونه  

مسافرت پول نداری حداقل تا خارج شهر بریم یا پارکی میگه تو بد ذاتی تو حروم زاده ای 

هر جمعه میره خونه کمک پدرش یه جمعه گفتم ماروببر تابستونه   مسافرت پول نداری حداقل تا خارج شهر ...

بخدا ما تا یه هییت نبرده تاحالا  خستم از دستش می‌خوام بزارم برم کلا از این شهر جایی برم. که نه خونوادمذباشن نه این مردیکه