2777
2789

سلام از تجربه هاتون بگین بهم،من از دیروز که فهمیدم با گذاشتن چک بی بی و رفتن ازمایش بعد 10 ماه،عطسه میکنم دلم تیر میکشه یکم، دکترمم قرار چهارشنبه برم نوبت گرفتم، زنگ زدم گفتم دل درد دارم، گفت طبیعی عزیزم شکم اول نگران نباش، زودتر بیا برای تحت نظر بودن، گفتم باشه و وقت گرفتم چهارشنبه برم.

وای شوهرم ذوووق مرگ شد گفتم بهش، تاپیک قبلی توضیح دادم 

اینجوری سوپرایزش کردم👇

https://s8.uupload.ir/files/img_20230815_083608_bwtn.jpg

خدایا دامن همه منتظر ها رو سبز کن🙏توکل برخدا🌹🌹🌹فقط تو بخوای میشه💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه

ممنون 😍

هنوز تو شوکم

پریشب یه چک بی بی زدم، روز موعد دیدم زیر 5 دقیقه هاله انداخت، صبحش دو تا زدم دیدم دو خط شد، رفتم ازمایش، انقدر دل درد داشتم روزهای قبل، فک میکردم الانه پریود شم، وای من این مدت خونه و ریختم تمیز کردم، استخر رفته بودم نمیدونستم 

ممنون 😍 هنوز تو شوکم پریشب یه چک بی بی زدم، روز موعد دیدم زیر 5 دقیقه هاله انداخت، صبحش دو تا زدم ...

مبارک باشه بسلامتی بغلش کنین

انشالله قسمت همه اونایی بشه که در انتظار بچه هستن

دو سه ماهه اول خیلی مراقب باشین

مبارک باشه منم توی بارداری هام دل درد داشتم . شاید بعضی ها بگن ربطی نداره اما سیب می خوردم دردم کم م ...

اها 

نه کار سنگین نمیکنم اصلا

اره دکترمم گفت طبیعیه 

ولی فک نمیکردم چک بی بی روز موعد و با یک هم تاخیر ازمایش با بتا 217 نشون بده

ای جااااااان مبارکه توی بارداری هر دردی طبیعی هس نگران نباش😜

ممنون 

اره دکترمم همین گفت 

چه چیزهایی نباید بخورم؟؟؟