سلام از تجربه هاتون بگین بهم،من از دیروز که فهمیدم با گذاشتن چک بی بی و رفتن ازمایش بعد 10 ماه،عطسه میکنم دلم تیر میکشه یکم، دکترمم قرار چهارشنبه برم نوبت گرفتم، زنگ زدم گفتم دل درد دارم، گفت طبیعی عزیزم شکم اول نگران نباش، زودتر بیا برای تحت نظر بودن، گفتم باشه و وقت گرفتم چهارشنبه برم.
وای شوهرم ذوووق مرگ شد گفتم بهش، تاپیک قبلی توضیح دادم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پریشب یه چک بی بی زدم، روز موعد دیدم زیر 5 دقیقه هاله انداخت، صبحش دو تا زدم دیدم دو خط شد، رفتم ازمایش، انقدر دل درد داشتم روزهای قبل، فک میکردم الانه پریود شم، وای من این مدت خونه و ریختم تمیز کردم، استخر رفته بودم نمیدونستم
خدایا دامن همه منتظر ها رو سبز کن🙏توکل برخدا🌹🌹🌹فقط تو بخوای میشه💚
مبارک باشه منم توی بارداری هام دل درد داشتم . شاید بعضی ها بگن ربطی نداره اما سیب می خوردم دردم کم می شد برای خودم هم عجیب بود . فقط مراقب خودت باش و کار سنگین نکن