من و همسرم قبل اینکه عاشق بشیم درحد رفاقت و دوست و اینا بودیم... بعد اینکه عاشق هم میشیم همسرم میگه من قبلن با ی دختری بودم ک سه بار خیانت دیدم ازش برای بار چهارم ولش کردم... اون لحظه عاشق همسرم بودم کله ام داغ بود برام مهم نبود. هنوزم نبود. تا اینکه امشب داشتم کامنتا و پستای قدیمی همسرمو میدیم ک کامنت خیلی قدیمی اون دختره رو دیدم شدمممم عین برج زهرمار.. احساس پشیمونی دارم ک چرا به خودم و خودش اجازه دادم ک عاشق مردی بشم ک قبلن تو رابطه بوده و الانم باردارم🥺🥺البته اینم بگم شوهرم واقعا عاشق و وابستمه.. کلن مرد رمانتیک و وفاداریه... وقتی فکر میکنم برای اون دختره هم تو دوران دوستی اینطور بوده قاطی میکنم.. کاش حداقل نمیدونسم ک امشب انقدر اذیت نمیشدم😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اگه بدونم طرف عاشق کسی بوده اصلا وارد رابطه باهاش نمیشم
ولی شما شدی و خیلی هم عمیق شدی پس کاملا بیخیالش شو و سعی کن برات مهم نباشه
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
بنظرم ازبس بهت محبت کرده حالا خیلی حساس شدی که چرا اون موقع یکی را به اندازه ی که حالا منو دوست داره دوست داشته یعنی ی جور حسودی در شما پیدا شده بیخیال از حالا لذت ببره که همیشه مال تو هست