وقتی بچه به شیشه شیر عادت کنه خیلی سخت سینه مادر و میگیره ، اگه شرایط مالی و داری شیر خشک بده خیلی هم نگران نباش چون با شیر مادر فرقی نداره کامل تر و بهتر هم هست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط وفقط با مشاور شیردهی صحبت کن عزیزم قطعا قطعا کمک میکنه من تجربه دارم سر سینه نگرفتن دخترمو داغون شدم بعد از۸ماه گرفتاری یه مشاور تو ۱۰روز با مشاوره هاش ورقو برگردون فرقی نمیکنه کی ولی با یه مشاور حتما صحبت کن
رفلاکس داره ببرش دکتر بگو داروی رفلاکس بده پسر من نه ماه سینمو فقط تو خواب میگرفت پدرم دراومد کلی هم دکتر بردم اخرش خودم بهش عرق کاکوتی دادم خب شد ولی تو ندیا خیلی کوچیکه
رفلاکس داره ببرش دکتر بگو داروی رفلاکس بده پسر من نه ماه سینمو فقط تو خواب میگرفت پدرم دراومد کلی هم ...
دخترمنم۸ماه تو خواب گرفت اما با شماورصحبت کردم وفهمیدم بخاطر پستونک ازش گرفتم یه هفته ای به شیر برگشت، الان از اونور بوم افتاده دیگه شیرو ول نمیکنه ۲۰ماهششه
سلام اگه وقت کردی میشه بگی علائمت سر بارداری پسرت چی بود چند روز موعدت گذشت و بتات چند بود علائم و . ...
سلام عزیزم. من سه ماهه اول خیلی ویار ترشی داشتمو ببخشید بالا میاوردم سه ماهه دوم حالم خیلی خوب بود و سه ماهه سوم خیلی کم اشتها بودم. اما در کل نسبت ب خانومای فامیل و دوستانم خیلی حالم خوب بود خیلی اذیت نشدم