2777
2789
عنوان

شیرمادر

129 بازدید | 18 پست

سلام مامانا. پسرم ۴۰ روزشه هرکاری میکنم سینمو نمیگیره یا قطره چکان میدم یا میدوشم با شیشه شیر میدم میخوره. دیگه نوک سینم دردناک شده چیکار کنم دردش کم بشه برام مهمه ک از شیرخودم بخوره. شیردوش برقی هم دارم ولی اصصصلا فایده نداره همون دستی بهتره بنظرم

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام استرس بدم بهت، اما دکتر برو

از این موردا شنیدم ک سینه ی مشکلی داشته بچه نمیگرفته، و دکتر بعد آزمایش گفته همون بهتر شیرو نخورده...

احتمالش شاید کم باشه اما کار از محکم کاری عیب نمیکنه

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

فقط وفقط با مشاور شیردهی صحبت کن عزیزم قطعا قطعا کمک میکنه من تجربه دارم سر سینه نگرفتن دخترمو داغون شدم بعد از۸ماه گرفتاری یه مشاور تو ۱۰روز با مشاوره هاش ورقو برگردون فرقی نمیکنه کی ولی با یه مشاور حتما صحبت کن

..........

رفلاکس داره ببرش دکتر بگو داروی رفلاکس بده پسر من نه ماه سینمو فقط تو خواب میگرفت پدرم دراومد کلی هم دکتر بردم اخرش خودم بهش عرق کاکوتی دادم خب شد ولی تو ندیا خیلی کوچیکه

رفلاکس داره ببرش دکتر بگو داروی رفلاکس بده پسر من نه ماه سینمو فقط تو خواب میگرفت پدرم دراومد کلی هم ...

دخترمنم۸ماه تو خواب گرفت اما با شماورصحبت کردم وفهمیدم بخاطر پستونک ازش گرفتم یه هفته ای به شیر برگشت، الان از اونور بوم افتاده دیگه شیرو ول نمیکنه ۲۰ماهششه

..........
وقتی بچه به شیشه شیر عادت کنه خیلی سخت سینه مادر و میگیره ، اگه شرایط مالی و داری شیر خشک بده خیلی ه ...

همو شیرخشکم میدم چون سینه چپم کامل خشک شده

سلام اگه وقت کردی میشه بگی علائمت سر بارداری پسرت چی بود چند روز موعدت گذشت و بتات چند بود علائم و . ...

سلام عزیزم. من سه ماهه اول خیلی ویار ترشی داشتمو ببخشید بالا میاوردم سه ماهه دوم حالم خیلی خوب بود و سه ماهه سوم خیلی کم اشتها بودم. اما در کل نسبت ب خانومای فامیل و دوستانم خیلی حالم خوب بود خیلی اذیت نشدم