2777
2789
عنوان

دنیا چقد خسته کننده شده😒

223 بازدید | 29 پست

به نظرتون واسه اینکه حالم خوب بشه و از این حالت کسالت و بی حوصلگی و روزمرگی در بیام چیکار کنم خوبه؟

راستش دیگه خیلی خسته شدم و احساس میکنم عمرم همینجوری الکی الکی داره میسوزه و حروم میشه😞

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واس من بیشتر تکراری شده ولی برای اهدافم و خواسته هام کم نمیارم و میجنگم:) خسته ام ولی قرار نیس جا ...

ولی من هیچ گونه هدفی واسه ادامه ی زندگی ندارم😞

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
ولی من هیچ گونه هدفی واسه ادامه ی زندگی ندارم😞

مگ میشه؟ پس چجوری داری زندگی میکنی؟

کوتاه بیا توروخدا.

برو بدنسازی برو باشگاه برو کلاس زبان برو پیاده روی با رفیقات هفته ای یبار برید بیرون فلان .برنامه ریزی کن .سرکار برو وو...

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
اینایی که گفتی همش پول میخاد

پیاده روی کتاب خوندن بیرون رفتن با رفقا ،پول میخواد؟ پادکست گوش دادن پول میخواد؟

همین نتایی ک صرف اینستا وتلگرام و نینی سایت میکنین رو برید کتاب بخرید،بریدپادکس گوش بدید.بهونه نیارید.چون کاملا میتونید سرگرم کنید خودتونو

مگ میشه؟ پس چجوری داری زندگی میکنی؟ کوتاه بیا توروخدا. برو بدنسازی برو باشگاه برو کلاس زبان برو پی ...

من اصلاً از هیچی لذت نمیبرم.😒 دنیا برام یکنواخت و تکراری شده😔 حوصله ی سرکار رفتن هم ندارم. باشگاه هم انرژی زیادی ازم میبره😔

من اصلاً از هیچی لذت نمیبرم.😒 دنیا برام یکنواخت و تکراری شده😔 حوصله ی سرکار رفتن هم ندارم. باشگاه ...

کتاب بخون عزیزم.پیاده روی برو روزی نیم ساعت.اگ تپلی  ،رژیم بگیر با جم فیت ورزش کن

کتاب بخون عزیزم.پیاده روی برو روزی نیم ساعت.اگ تپلی  ،رژیم بگیر با جم فیت ورزش کن

نه تپل نیستم، اتفاقن خیلی لاغرم. ولی دوسدارم از این بی حالی و بی انرژی بودن در بیام😔

کتاب پول میخاد

یه تعداد کتاب دارم تو خونه ولی چند صفحه که میخونم خسته میشم و میزارمش کنار 

کتاب پول میخاد

کتابخونه هم داریما!

یادت رفته؟.بنظرمن شمافقططططططططط دنبال بهانه ای.اگ اینطوری‌کنی هیچ وقت قرارنیس ادم موفقی بشی با این بهانه ها.

کتابخونه برا چی گذاشتن؟ .

پادکست پول میخواد؟ ورزش با تی وی پول میخاد؟ پیاده روی پول میخاد؟