2777
2789

هر بار یه نفر درباره تجاوز تاپیک میزنه نظرات یه عده رو که میخونم هم اشکم در میاد هم اعصابم خرد میشه دیگه استارتر باید چه حالی داشته باشه

چرا جلوش رو نگرفتی

چرا رفتی خونش

بکارتت چی شده

برو ترمیم

به کسی نگو ابروت میره

تجاوز شوهر به زنش نداریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدیدا یه سری ادم بی وجدان طی دوران دوستی به میل خودشون به طرف میدن😑 بعدش اتفاقی بحثی شد برچسب تجاوز میزنن بهش 

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 
فقط اونا که میان میگن تجاوز کامل؟انگار تجاوز ناقص هم داریم اه میخوام بزنم تو دهنشون

😂😂😂😂😂

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 
کشور جهان سومیم ولی نه سومی کمه بیشتر...

واقعا و نکته اینجاست که همه تو مجازی همین حرف تورو میزنن و سیس روشنکفری میگیرن ولی نمیدونم چرا تو واقعیت جهان سومی موندیم