2777
2789
عنوان

چقدر نظر مردم درباره تجاوز اعصاب خردکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 23 پست
واقعا و نکته اینجاست که همه تو مجازی همین حرف تورو میزنن و سیس روشنکفری میگیرن ولی نمیدونم چرا تو وا ...

من نمیدونم ولی من یکم حتی یکم هم طرز فکرم مثه خونوادم و بقیه مردم کشور نیس

با احترام میشه طرز فکر و عوض کرد و یا از کنارش رد شد و اینجور میشد فرهنگی درست داشت

ایم یانگ اند ریچ تال اند هندسام کاریزما باس ریکی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیدونم ولی من یکم حتی یکم هم طرز فکرم مثه خونوادم و بقیه مردم کشور نیس با احترام میشه طرز فکر و ...

تغییر طرز فکر سخت ترین کار ممکنه و ایرانی جماعتم خودشونو علامه هر چیزی میدونن عقایدی که تو ۲۰_۳۰ سال زندگی یکی شکل گرفته با یه پیام تغییر نمیکنه بنظرم فیلم و فضای مجازی و رسانه تاثیر زیادی دارن

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 
تغییر طرز فکر سخت ترین کار ممکنه و ایرانی جماعتم خودشونو علامه هر چیزی میدونن عقایدی که تو ۲۰_۳۰ سال ...

اینکه صددرصد ما حالا حالاها درست نمیشیم ولی باید تلاش کرد من واقعا تونستم رو مامانم تاثیر بذارم

اگه از خودمون و اشناهامون شروع کنیم شاید بشه

ایم یانگ اند ریچ تال اند هندسام کاریزما باس ریکی
اینکه صددرصد ما حالا حالاها درست نمیشیم ولی باید تلاش کرد من واقعا تونستم رو مامانم تاثیر بذارم اگه ...

کلا درست نمیشیم .

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 
فقط اونا که میان میگن تجاوز کامل؟انگار تجاوز ناقص هم داریم اه میخوام بزنم تو دهنشون

ولی این سوال برای پزشکی قانونی خیلی هم مهمه

اگه رابطه کامل وجود داشته باشه متجاوز قابل شناسایی هست

واسه همین به خانم میگن دسشویی و حموم نرو که آثار پاک نشه

و همچنین موقع رواندرمانی. تجاوز کامل اثرش خیلی مخرب تره

ولی این سوال برای پزشکی قانونی خیلی هم مهمه اگه رابطه کامل وجود داشته باشه متجاوز قابل شناسایی هست ...

قصد افرادی که این سوال رو میپرسن اصولا چیز دیگه ایه بعد آثار در هر حال ممکنه وجود داشته باشه فقط با دخول کامل نیست که

قصد افرادی که این سوال رو میپرسن اصولا چیز دیگه ایه بعد آثار در هر حال ممکنه وجود داشته باشه فقط با ...

دیگه من تو ذهن افراد اینجا نیستم نمیدونم. خواستم جواب اون دوست عزیز رو بدم که اتفاقا سوال خیلی مهمیه

اره ممکنه مثلا چنگ زده باشه رد خونش بمونه

ولی خب دخول کامل اطلاعات بیشتری میده