2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم بهش میگن عفونت قارچی مزمن منم مثل شما عاصی بودم همش دکتر همش عفونت یه دوره ۶ماه تخت نظر بودم خوب ...

اره بی زحمت بگو

ولی من از عنبر نسا استفاده کردم نمیدونم تاثیر داره یان

ببخشید آنتی بیوتیک چیه

• کلیندامایسین برای عفونت واژن
  • جنتامایسین برای عفونت واژن باکتریایی
  • داکسی سایکلین برای عفونت واژن ، عفونت رحم، سوزاک، کلامیدیا، سفلیس
  • مترونیدازول برای عفونت واژن و رحم
  • سفوکسیتین برای درمان انواع عفونت ها
  • سفتریاکسون برای عفونت باکتریایی و عفونت بعد از جراحی

برای شما با توجه به علائمتون استفاده یک دوره تا دو دوره داکسی سایکلین رو پیشنهاد میدم

لطفا تو دوره مصرف نه عنبرنسا نه تزریق عسل هیچکدومممم رو به هیچ وجه امجام ندین چون باعث  تشدید میشود

اره بی زحمت بگو ولی من از عنبر نسا استفاده کردم نمیدونم تاثیر داره یان

عنبرنسا نیا از جای معتبر مثل ارگانیک فروشی تهیه کن چون مهمه بعد یه قابله به درد نخور آب دو سه لیوان بریز دو‌مشت عنبرنسا نسل یه قاشق رازیانه یه قاشق بومادران بریز وقتی یه مقدار جوشید به چنگال از هم بازش کن که باز بهتر به هم بجوشه بعد بریز تو لگن  بشین روش بخارش بخوره به اون قسمت بدن تا جایی که میشه حرارت رو تحمل کن اما مراقب باش نسوزی  همین‌مواد سرد شد دو سه بار همینجوری جوشش بیار دوباره تو همون قابلمه بیار بشین روش  یه بار صبح یه بار عصر تا یک هفته