2777
2789

دوستان بدنساز و حرفه اي ، چقدر طول ميكشه يه بدن مث حسابي عضله بشه ؟ بعد بايد ورزش هاي سنگين كرد يا با مكمل و داروهاي خاص و اينا ميشه ؟ 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد باشگاههاي خاصي هست و هزينه ي زياد ميخواد ؟ يادمه مصاحبه با بدنسازاي مرد رو ميديدم يه بار طرف ميگفت من ماشينم رو فروختم ! من عضله اي منظورم در حد مانكن هاي ويكتوريا سكرت هست

دوست عزیز بستگی به ژنت،اضافه وزن،آمادگی بدنی،سن،تغذیه،ریکاوری،...داره

همه رو در حد پايين در نظر بگير 🤦🏻‍♀️ سياتيك هم دارم 

یه سال دارو نه، مکمل میتونی مصرب کنی نتیجه بهتر شه

مكمل چي توصيه ميكنين ؟ ميگن بعضياش هورمونها رو بهم ميريزه

تو شرایط فعلی هزینه داره اما نه درحد ماشین فروختن

اونا فكر كنم مسابقات ميخواستن برم خيلي حرفه اي بودن 

والا من هفت جلسه کار کردم تا الان، قشنگ دارم تغییر می‌کنم. پاهام سفت تر شده ، سه روز در هفته، روزی ی ...

باشگاه بدنسازي با دستگاه ميرين ؟

همه رو در حد پايين در نظر بگير 🤦🏻‍♀️ سياتيك هم دارم 

ببین چندماه که بری مثلابای شش ماه کم کم خودت متوجه تغییراتت میشی،ابتدا تمرینات آناتومیکی داری.

سیاتیکت درچه حده،اگر ابتداش هست باید بری فیزیوتراپی تا کامل خوب بشی تا دست مربیت برای دادن تمرین باز بشه