2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرستار بگیر براشون.. پسرت که میره مدرسه برای دخترت که تو خونه اس تازمانی که خودت سر کاری پرستار مورد اعتماد بگیر خیالتم راحته.. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
مهد الان چقدهس هزینش ماهی؟دوس دارم مهدبذارم ولی خب اون پسرم چی ۸ساله ک مهدنمیره

نمیدونم قیمتش رو ما خواهرم رو میذاشتیم الان دیگه مدرسه میره

من خودمم تا ۱۰ سالگی مادربزرگم نگه داشت بعدش که فوت کردن تنها موندم 

تورو خدا ازتون خواهش میکنم اگه به چولش احتیاح ندارین بچه هاتون رو سرگردون نکنین بخدا دیدم که میگم

بچه به مادر نیاز داره بیشتر از پول

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
نمیدونم قیمتش رو ما خواهرم رو میذاشتیم الان دیگه مدرسه میره من خودمم تا ۱۰ سالگی مادربزرگم نگه داشت ...

من واقعا بهش احتیاج دارم،شوهرم شغلش آزاده میگه من نگه میدارم دخترمو،خودش داره درس میخونه میگه توخونه میخونم تاتوبیای،اینطوری بهتره پیش باباش باشه یابذارم مهد یاخونه ی مادربزرگ؟؟؟؟

پس ببرش یه مدرسه ای که تا ۳ باشه 

چه کاریه بچه بیچاره تا 3بعداظهر مدرسه باشه بیچاره میپوسه که همون چند ساعت عادی رو خیلیا تحمل نمیکنن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
نمیدونم قیمتش رو ما خواهرم رو میذاشتیم الان دیگه مدرسه میره من خودمم تا ۱۰ سالگی مادربزرگم نگه داشت ...

چرا اینجوری میگید؟مهد مگه خوب نیس؟اتفاقا بچه های ۳سال ب بعد باید برن مهد معتبر و مطمئن سرگرم میشن و اجتماعی میشن کجاش بده اخه