2777
2789
من واقعا بهش احتیاج دارم،شوهرم شغلش آزاده میگه من نگه میدارم دخترمو،خودش داره درس میخونه میگه توخونه ...

بزار پیش باباش 

بچه رو اسیر نکن اصلاا بزار پیش باباش اینطوری عالیه 

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینجوری میگید؟مهد مگه خوب نیس؟اتفاقا بچه های ۳سال ب بعد باید برن مهد معتبر و مطمئن سرگرم میشن و ...

اینو شمایی که تجربه نکردین میگه بچه تا یه سنی واقعا به بودن مادر نیاز داره 

بزار پیش باباش  بچه رو اسیر نکن اصلاا بزار پیش باباش اینطوری عالیه

اره میگم منم اینطوری راحت ترم اون چن ماهی ک شوهرم درس میخونه استفاده کنم الکی بچه هارو اواره اینور واونور نکنم ،بازباخودم میگم شاید نذارن شوهرم به درسش برسه

چه کاریه بچه بیچاره تا 3بعداظهر مدرسه باشه بیچاره میپوسه که همون چند ساعت عادی رو خیلیا تحمل نمیکنن

نمیدونم خودم همیشه تا ۵ مدرسه بودم الانم پسرم تا ۳:۳۰ مهده سال دیگه هم مدرسه اش تا ۲ هست 

به نظر من که بهتره تا بیاد خونه حداقل اونجا سرگرمه 

البته نظرا متفاوته

اسی بچع هارو بزار واسه باباشون خب اگ تو خونس.اگ نیستم ی پرستار بگیر براشون ماشالا بزرگم هس ۸سالشه خو ...

اره واقعا بهترین کاراینه فعلابذارم پیش شوهرم بمونن ،راشتش هم مامانم هم مادرشوهرم میگن بیارمانگه میداریم ولی خودم دوس ندارم هم اینکه اذیت میشن هم اینکه بچه هام ازنظر تربیتی ازدستم درمیرن

اینو شمایی که تجربه نکردین میگه بچه تا یه سنی واقعا به بودن مادر نیاز داره 

اتفاقا از نظر روانشناسی بچه ۳سال ب بالا نیاز داره بین همسن سالاش باشه،شما اگ تجربه بد داری لابد مهدکودک خوب و معتبری پیدا نکردین.

اره میگم منم اینطوری راحت ترم اون چن ماهی ک شوهرم درس میخونه استفاده کنم الکی بچه هارو اواره اینور و ...

با شوهرت صحبت کن اگه شوهرت مشکلی نداشته باشع بزار پیش شوهرت 

بخدا انقد زجر کشیدم بچه بودم میذاشت پیش مادربزرگم منم چون واقعا تنها میموندم بهش عجیب وابستگی پیدا کردم از شانس مادربزرگم که فوت کرد من چند سال فقط روانپزشک میبردن انقدر از لحاظ روحی داغون بودم 

بعدشم خواهرم به دنیا اومد و اون رو بزرگ کردم بخدا مادر بالاسرش نبود من دق میکردم الانم خواهرم انقدر وابسته منه که یه ساعت نباشم کلا میریزه بهم دانشگاه جای دور قبول شدم دیدم اصلا خواهر من چند وقت تو خودش بود نرفتم منم

کلا بچه به جز مادرو پدر هرکی نگهش داره ظلم میشه به بچه

اتفاقا از نظر روانشناسی بچه ۳سال ب بالا نیاز داره بین همسن سالاش باشه،شما اگ تجربه بد داری لابد مهدک ...

نخیر بحث این چیزا نیست روانشناسا هم تو این زمونه زیاد حرف میزنن هیچکدوم هم درست در نمیاد 

زمان قدیم مادرا خونه بودن بچه ها بد تربیت شدن؟؟

این همه بچه افسرده داشتیم؟؟؟

ممنون ازراهنماییت عزیزم پس میذازم پیش پدرش اگه هم نشد مهد

خواهش میکنم عزیزم 

گذاشتی مهد از ساعت ۴ به بعد خودتون خیلی پیشش باشین تا کمبود حس نکنه

موفق باشی