2777
2789
عنوان

خانم های بارادر

170 بازدید | 48 پست

تست غربالگری ممنوع شد کاملا یعنی کیت ازمایش ندارن ؟ نظرتون چیه ؟ امیدوارم باردار نباشم😔 من دیگه اگه باردار نباشم .. اقدام نمیکنم . چون چطور میشه که با سن بالا ریسک کرد.. نظر شما چیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا شایعه پخش میکنی؟؟؟کی گفته ممنوعه هر روز روزی حداقل سه تا تاپیک میزنن که کی بلده غربالگریمو تفسیر کنه؟

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
یعنی شخصا خود ادم هم نمیتونه درخواست ازمایش کنه

بابا میتونه من تازه بدون اینکه خودم بگم دکترم برام مینوشت حتی سلفری هم خودش برام نوشت چون سنم بالا بود من الان تو ماه ۸ هستم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
چرا شایعه پخش میکنی؟؟؟کی گفته ممنوعه هر روز روزی حداقل سه تا تاپیک میزنن که کی بلده غربالگریمو تفسیر ...

عزیزم برو تو خبرا بخون .. حداقل تا یک ماه دیگه که کیت ازمایشگاها تموم بشه دیگه انجام نمیشه..  ممنوع شده واردات و ساختش

بااجازه اسی بچه ها من هفته چهار هستم حالت تهوع ام از دیشب شروع شده لیمو میخورم دلم آروم میشه به نظرتون جنسیتش چیه خیلی کنجکاوم جدول چینی زده پسر تست مایاها زده ۵۰ درصد پسر ۵۰ درصد دختر تست دیگه ام بود اسمش یادم نیس زد دختر حس ششمی ها هم یکی درمیون میگن دختر پسر علائمم سینه درد ندارم تکرر ادرار زیاد ندارم تازه حالت تهوع شروع شده به نظرتون چیه جنسیتش ممکنه دوقلو باشه😍😍😍

بابا میتونه من تازه بدون اینکه خودم بگم دکترم برام مینوشت حتی سلفری هم خودش برام نوشت چون سنم بالا ب ...

چند سالته .. بخدا قسم خبرم موثقه.. برو بخون .. سرچ کن غربالگری . متخصص داخخلی شهرمون استوری کرد .. ممنوع شده ورود کیت های ازمایش غربالگری سه ماه اول 

مگه میشه؟! یعنی چی که تست غربالگری ممنوع شد؟؟؟؟ مسخره کردن؟! واقعا میگی؟.

بی اطلاع یه چیزی میگه مث شایعاتی که مردم ظاخ و پم میدنو پخش میکنن تو مجازی ،ممنوع نشده عزیزم فقط اجباری بودن رو ازش برداشتن و به اختیار مادر گذاشتن ولی دکترا همشون مینویسن من دکترم خودش نوشت بدون اینکه بگم

چند سالته .. بخدا قسم خبرم موثقه.. برو بخون .. سرچ کن غربالگری . متخصص داخخلی شهرمون استوری کرد .. م ...

چون ایشون نوشته یعنی موثقه باید بیشتر مطمین شد