nice_nice_nice مدیر استارتر عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 40 عنوان نوه م پزشکی آورده ! 385 بازدید | 20 پست سلام خانوم ها نتایج کنکور اومد ؟ نوه م گفت پزشکی آوردم شهر خودمون دانشگاه دولتی ۱۹ سالشه ! گفت شب دور همی بگیر بیایم میخوام ببینم ممکنه شوخی کنه ؟ اگر نه باید پاشم یه شام بزارم با تدارکات که عشقم پزشکی آورده 🥰🥰😘😘 معنی انواع بوسه 😘لب💋عاشقتم🌲گونه : مادوستیم💕 گردن : همین الان میخوامت❣️پیشونی : فداتشم🥰دست : میپرستمت🧡شونه : حرف نداری ♥️سر : برام عزیزی🦋چشم : بودنت برام خیلی مهمه💛 1402/05/23 | 10:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nice_nice_nice مدیر استارتر عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 40 شوخی کرده نتایج نیومده حدس زدم شیطون بلایه واس خودش معنی انواع بوسه 😘لب💋عاشقتم🌲گونه : مادوستیم💕 گردن : همین الان میخوامت❣️پیشونی : فداتشم🥰دست : میپرستمت🧡شونه : حرف نداری ♥️سر : برام عزیزی🦋چشم : بودنت برام خیلی مهمه💛
misslndependent عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 448 ترازا اومده ، نتایج ک نیمده 😞. نوه تون هم شوخی کردن هرکجا ک بروید عشق من همراه شماها خواهد بود👪❤️
nice_nice_nice مدیر استارتر عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 40 به سلامتی تبریک میگم انشالله موفقیت هاش رو جشن بگیرین نتایج اومدن عزیزم ؟ معنی انواع بوسه 😘لب💋عاشقتم🌲گونه : مادوستیم💕 گردن : همین الان میخوامت❣️پیشونی : فداتشم🥰دست : میپرستمت🧡شونه : حرف نداری ♥️سر : برام عزیزی🦋چشم : بودنت برام خیلی مهمه💛
پیشی_شکمو عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 1067 آخر این هفته رتبه میاد بعد انتخاب رشته باید بکنن شهریور ماه نتیجه نهایی مشخص میشه چه رشته و چه دانشگاهی قبول شدن
nice_nice_nice مدیر استارتر عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 40 پس نیومده ! ممکنه بر حسب تراز گفته باشه ؟ معنی انواع بوسه 😘لب💋عاشقتم🌲گونه : مادوستیم💕 گردن : همین الان میخوامت❣️پیشونی : فداتشم🥰دست : میپرستمت🧡شونه : حرف نداری ♥️سر : برام عزیزی🦋چشم : بودنت برام خیلی مهمه💛
دخترمدیترانه عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 4253 ماشاللهپس چرا مامان بزرگای ما بیسواد بودن😂🥲 خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅
سیبکال عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 4489 نتایج اومدن عزیزم ؟ من خبر ندارم شما گفتی نوه ام گفته نتایج اومده من بچه کنکوری ندارم
پیشی_شکمو عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 1067 حدس زدم شیطون بلایه واس خودش ان شاءالله که قبول بشه شهریور یه جشن مفصل بگیرید
bahareh56b عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 1746 شاید درصد و تراز خوب بوده. حدس زده قبول میشه. نمیدونه مامان بزرگش نی نی سایتیه. میاد میپرسه😁