2777
2789
عنوان

نوه م پزشکی آورده !

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 20 پست
شاید درصد و تراز خوب بوده. حدس زده قبول میشه. نمیدونه مامان بزرگش نی نی سایتیه. میاد میپرسه😁

اتفاقا یبار مرور گرش رو چک کردم اصلا نمیاد اینجا خخ 

با خیال آسوده فعالیت میکنم 🫠🙃😌🥴

معنی انواع بوسه 😘لب💋عاشقتم🌲گونه : مادوستیم💕 گردن : همین الان میخوامت❣️پیشونی : فداتشم🥰دست : می‌پرستمت🧡شونه : حرف نداری ♥️سر : برام عزیزی🦋چشم : بودنت برام خیلی مهمه💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا یبار مرور گرش رو چک کردم اصلا نمیاد اینجا خخ  با خیال آسوده فعالیت میکنم 🫠🙃😌🥴

ماشالله به زبان فرانسوی تسلط دارید

مادر بزرگ های ما اینجوری نیستن😉😂

مطمئنا نوه‌تون قبول میشه

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
ماشالله به زبان فرانسوی تسلط دارید مادر بزرگ های ما اینجوری نیستن😉😂 مطمئنا نوه‌تون قبول میشه

عزیزمی شما 

می‌دونی من بر اساس تحصیل به تسلط نرسیدم 

خیلی قدیم تر ها سالهای ۵۸ و ۵۹ بود رفتم فرانسه واسه کار با شوهرم 

چند سال اونجا بودیم همونجا هم بچه دار شدم 

فول شدم زبانش رو 

بعد که اومدیم ایران آکادمیک خوندم و مدرک گرفتم 

اگر نه از اول با تحصیلات پیش نرفتم خخ 

تازه تا همین ۱۵ سال پیش کسی واسه فرانسه تره هم خورد نمی‌کرد 

فقط سازمان ترجمه آثار ، یا کتب و مقاله ها رو  از فرانسه به فارسی یا فارسی رو به فرانسه ترجمه میکردیم 

بعدش کارا رونق گرفت 

معنی انواع بوسه 😘لب💋عاشقتم🌲گونه : مادوستیم💕 گردن : همین الان میخوامت❣️پیشونی : فداتشم🥰دست : می‌پرستمت🧡شونه : حرف نداری ♥️سر : برام عزیزی🦋چشم : بودنت برام خیلی مهمه💛
عزیزمی شما  می‌دونی من بر اساس تحصیل به تسلط نرسیدم  خیلی قدیم تر ها سالهای ۵۸ و ۵۹ بود ...

موفق باشید

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)