2777
2789
یه هفته پیش رفتم سونو دکتر سونو گفت فعلا همه چیش نرمال هست.

چون گفت نرماله نگه داشتم جوابشو که یه هفته دیگه که وقت دکترم بود با خودم ببرمش 

وقتی بردم دکتر گفت بچت تک شریانی هست.هنگ کردم یعنی.

آزمایش غربالگری نوشت و اکو قلب جنین و ...

رفتم آزمایش اونجا هم بهم گفتم یه هفته پیش سونو دادی الان میخوای آزمایش بدی ممکنه جواب پس و پیش بشه.

الان چه خاکی به سرم کنم؟

کسی بوده این مشکلو داشته باشه؟

دکتر سونو گفت تا اینجا مشکلی نداشته یعنی منظورش این بوده ممکنه تو هفته های بالاتر مشکل براش پیش بیاد؟؟😭😭😭

خدایا دارم دیوونه میشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ما که اطلاع دقیق نداریم حتما قشنگ این سوالارو از دکترت بپرس

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
ممکنه بچه کم وزن به دنیا بیاد یا دکتر زودتر به دنیاش بیارع. مورد نگران کننده ای نیس. فکر کن دوقلو دا ...

اگه قبل به دنیا اومدن بچه مشکل براش پیش بیاد چی؟اگه قلبش یا کلیه یا معده اش درست کار نکنه؟اگه مشکل کروموزومی داشته باشه چی؟😭

من با هزار تا نذر و نیاز این بچه رو بعد از هفت سال باردار شدم😔

اگه قبل به دنیا اومدن بچه مشکل براش پیش بیاد چی؟اگه قلبش یا کلیه یا معده اش درست کار نکنه؟اگه مشکل ک ...

نه بابا تک شریانی ربطی به این چیزا نداره. در ضمن باید آزمایش و سونو رو باهم میدادی. دکترت اصلا دکتر خوبی نیس

جفت تک شریانی ربطی به خود بچه نداره فقط خونرسانی یکم ضعیفتر میشه که اونم با خوردن آسپرین و غذاهای مقوی برطرف میشه همیشه هم سمت چپ بخواب تا خون رسانی بهتر بشه تنها تو نیستی که این مشکل رو داره خیلیا داشتن و الانم بچه هاشون سالمه.  اگه سرچ کنی قبلا هم تو نی نی سایت تاپیک هست  راجع به این موضوع