2777
2789
عنوان

به ته خط رسیدیم

235 بازدید | 15 پست

نمیخوام الکی ناله کنم نمی دونم چمون شده منو شوهرم واقعا دوست داریم بمیریم من از ادامه دادن خسته شدم دیگه کشش ندارم ادامه بدم دنیا واسم جذابیتی برای ادامه دادن نداره بهش گفتم یه تصادف درست کن امه با هم بمیریم جراتش ندارم وگرنه تمومش می کردم از افسردگی و اینام نیست هیچ چیزی نیست بخوام براش بیدار شم و ادامه بدم هر روز که بیدار میشم بیشتر اذیت میشم از زندگی کاش همین جا تموم میشد دارم ضجر میکشم شاید بگید خوشی زده زیر دلت اما واقعا حالم خوب نیست و امیدی به بهبودی ندارم فقط میخوام همین جا پرونده ام بسته بشه و بچه هام یه مامان خوب داشته باشن من عصبی و پرخاشگری حوصلشونو ندارم حوصله خودمم ندارم شما با چه امیدی دارید زندگی می کنید؟

هیچ امیدی غیر دخترم ندارم تقریبا

منم امروز سر یه چیز کوچیک قاطی کردم و کلی داد و بیداد و گریه کردم.. ولی خب در نهایت دوس ندارم از پیش دخترم برم، نمیخوام تنهاش بذارم تو این دنیا 😭😭😭😭😭😭

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوست دارم بهترین خودم باشم دربندگی خدا و روز ب روز بهش نزدیک تربشم و رشد کنم چون بی نهایتی خدا و رشد برسمتش نهایت نداره.شمام برو شعار و سرکه از عطاری بگیر بجوشون تا غل بخوره بریز چهارطرف خونه ت این حس هات از بین می‌ره دیگه شیطون کار ش همینه زندگیا رو ب هم بزنه دکشن انسانه تو بااین کار روزانه شیطان و دور می‌کنی دو هفته ای انجام بده هرروز

با امید روزهای قشنگ

بنظرم اگه بمیری، میری مرحله ی بعد (منظورم زندگی جدیدتو شروع میکنی) 

اما یادت باشه زندگی مرحله جدیدتو خودت رقم میزنی

امیدوار باش، به خودتو و آرزوهات بیشتر توجه کن، خودتو سرگرم کاری کن، مشاور حتما برو 

صوت کلید قلب مرد حبشی رو بخون تا مردتو تو دستت بگیری

مرسی ولی مشکلم اصلا شوهرم نیست... چیز دیگه ست

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

چیه عزیزم    

هیچی...بیخیال 😘

من کتاب شفای زندگی رو هم خونده بودم هم پیش مشاور میرم اما حالم خوب نمیشه احساس باخت میکنم و اینکه هر ...

میدونی دنبال یه مسئله ای بودم اتفاقی تاپیکتو دیدم به ف.ال نیک میگیرم این اتفاق و شماهم بگیرش 

شروع کن فقط هررروز هرچقدررر که میتونی به ذکر استغفار استغفرالله ربی و اتوب الیه هرروز و هرروز  اوایل ممکن برات سخت باشه حتی ۱۰۰ تا بگی ؛ولی شروع کن و مداومت داشته باش و بیشترش کن بعد ییه مدت کوتاه خودت به یقین میگم خودت متوجه تغییراتت خواهی شد این حرف و از کسی داری می‌شنوی که یروزی ته ته چاه وایساده بود و امیدی به روشنایی نداشت ولی خدا دستش و گرفت