2777
2789
عنوان

از پسرم عصبانیم..

570 بازدید | 43 پست

من تو شهر غریب تو شهر همسرم هستم..به خاطر مشکلاتی با خانواده همسرم 5ساله کاتیم. 

اما با چند تا همکار و فامیل دور شوهرم که همگی عالی هستن در ارتباطیم. 

امشب شوهرم و همکارش بیرون کار داشتن. پسرم از ظهر بهونه ک حوصلم سر رفته.. منم گفتم به زن همکارش زنگ بزنم تا با پسرش بیان پیش ما باشن.. بچه ها هم بازی کنند. شام هم درست کردم اونا هم اومدن.. پسر همکارش خیلی شیطونه میره کلاس سوم. پسر منم میره کلاس اول.. خلاصه ایقدر اذیت کردن که نگو.. پسر من هر وقت کسی میاد خونمون بیشتر از بچه طرف شلوغ میکنه.. هر چی هم بهش تذکر میدم اصلا منو نمیشناسه انگار.. هرچی اسباب بازی داره میاره وسط.. بدون اجازه من کفشی ک خریده میاره نشون خانمه میده... اینم بگم ما خیلی بهش محبت میکنیم و کمبود محبت نداره.. منتها ساده هس.. حالا همین پسر دوستمون وقتی میریم خونشون انگشت شمار اسباب بازی میاره وسط..پسرم مهمون ک برامون میاد جوگیر میشه.. چند بار بهش تذکر دادیم گوش نمیده... امشب ک باباش برگشت همه رو بهش گفتم.. واقعا نمیدونم چیکار کنم.. حتی بچه ها اسباب بازیاش هم خراب کنن براش مهم نیست. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای هر چی گفتی انگار رفتارای دخترمو میگی

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸..اما روز عاشورا تو هیات گوشیمو ازم زدن..خیر ندیده ها😔😔😔                                         _وقتی من نباشم کی از خواب بیدارت میکنه؟؟                      +شاش🔸️🔸️🔸️حالا دور از شوخی بیا یه چیزی بهت بگم💙 عاشق امام حسین و حضرت ابولفضلم🤍🤍🤍 هستم‌حتی خواب امام حسینو امام حسنمو دیدم❤️❤️❤️با افتخار یه اهل سنت هستم 🩷🥰کی میگه ما اهل سنت ها دوازده امامو قبول نداریم😒😒مگه میشه نوه های پیامبر رو قبول نداشت 🤨🤨دم پل صراط جلوتو میگیرم..فقط زیارت عاشورا نمیخونیم چون لعنت زیاد داره..خدا فقط گفته شیطانو لعنت کنید..دلیل بر این نمیشه امام حسینو قبول نداشته باشیم...حتی پیامبر خدا به جز شیطان کسیو لعنت نمی‌کردن حتی دشمناشونو❤️❤️جان آقا    سَنهَ قوربان آقا     جان اقا🖤🖤🖤 اهل تشیع هم دوست دارم و براشون احترام خاصی قائلم😍دوست دارم به ما اهل سنت ها هم احترام بزارید..😘😘😘

اخی الهی🥺چقد مظلومه

ذوق میکنه طفلک

یکم باهاش حرف بزن با ملایمت 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

رفتاراش که نرماله بچه 

پسر همکار سنش بیشتره و مسلما عاقلانه تر رفتار میکنه

ضمنا  حوصله ات سر رفت با بچه ات برو پارک هم حال و هوای خودت عوض میشه و از پذيرايي و وووو راحتی 

هم پسرت بيشتر بهش خوش میگذره 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

وا پسر منم همینه تازه من خوشحال میشم پسرم دست و دلبازه فقط از اینکه خودش برای اسباب بازی‌اش ارزش قائل نباشه و خرابشون کنه ناراحت میشم،اگه میخوای انسان نرمال بار بیاری باید با دیگران تقسیم کردن در عین حالی که مواظب وسایلش باشه رو بهش یاد بدی

وقتی میاد بغلت دلجویی،،بهش بگو فلانی میخواست بیاد خونمون یا دعوتش کنم دیدم اصلا نیاد بهتره چون ناراحت میشم از دستت مامانی رو اذیت میکنی باکارات....

خدایا مراقب عزیزانم باش و به آرزو های قشنگمون برسیم    
عزیزم چه اشکالی داره! مادر اون باید یادش بده ک خساست نکنه

میدونم بچه من نرماله... اما کارای اونا منو حرص میده.. مثلا من راحت به بچه ها اجازه بازی میدم چون رو دکور خونه حساس نیستم.. اما مامان اون خونشون ک میریم اصلا نمیذاره یه پشتی بیاد وسط.. اما همون مامانه تو خونه ما میگه بزار راحت باشن.. بچه هستن.. 

وا پسر منم همینه تازه من خوشحال میشم پسرم دست و دلبازه فقط از اینکه خودش برای اسباب بازی‌اش ارزش قائ ...

بخدا من اصلا یه ذره هم برام مهم نیست.. اما میبینم بچه های دیگه ازش سواستفاده میکنند و این ساده هست حرص میخورم