2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه مدیر من خوب نیست  گفتن فردا مدارک ببریم من ۱۰۰ ساعت ضمن خدمت و یدونه تشویقی وقتا و ۴ تا ...

چهل ساعت در سال ضمن خدمت دوتا تشویقی اداره کل و دوتا استاندار و چهار تا مدیر مدرسه ،خیلی خودت رو درگیر نکن سالهاست ارزشیابی من حداکثر هست ،پنج سال هست هیچ غیبت و تاخیری ندارم چون اعتقادم اینه ارزیاب اصلی خدا و وجدانم هست

یدونه که روز معلم میدن معمولا بعدش میتونی مسابقه،طرح،جشنواره اینطور چیزا شرکت کنی بهت تشویقی میدن

عه روز معلم هم میشه داد برای روز معلم دوتا دارم یکی مدرسه داد یکی شورای شهر جفتشون بدم؟یکی هم سرگروه استان داد 

اخه مدیر من خوب نیست  گفتن فردا مدارک ببریم من ۱۰۰ ساعت ضمن خدمت و یدونه تشویقی وقتا و ۴ تا ...

گواهی حضور تو مجمع عمومی یا جلسه گروهای شهر و استان هم خوبه

اگه پیشنهاد هم دادی و مکتوب  بوده امتیاز داره

از کدوم بندها مدیر بهت امتیاز کم میده؟

قبل قبولی ساکن کجا بودی خودت بومی کدوم شهری؟ خیلی خونده بودی خدایی؟ سهمیه داشتی؟

من یکساله ساکن تهرانم چون همسرم هم معلم تهرانه ولی قبل اون ساکن لرستان بودم..سهمیه هیچی ندارم .خوندن هم اره خیلی خوندم در حدی که نه عید داشتم نه روزه گرفتم

هی عزیزم منم پارسال قبول شدم خیلی سختی کشیدم امسال تو ایران هیچکس معلم رو درک نمیکنه نه دانش آموز نه ...

پارسال نفر 5 شدم که 4 نفر میخواست. ببین چه کشیدم. امسال کلا نمره و منبع عوض شد