2777
2789
اخه مدیر من خوب نیست  گفتن فردا مدارک ببریم من ۱۰۰ ساعت ضمن خدمت و یدونه تشویقی وقتا و ۴ تا ...

تعداد تشویقی خیلی کمه 

بهر حال روز زن ۲۲بهمن امتحانات طرح و پیشنهاد خاص 

برگزاری امتحان 

هیچکدومو نداشتی ؟

گواهی حضور تو مجمع عمومی یا جلسه گروهای شهر و استان هم خوبه اگه پیشنهاد هم دادی و مکتوب  بوده ...

مثلا چه پیشنهادی امسال که ندادم برای سال بعد میپرسم 

فردا میخوام برم ولی در طول سال چند بار مدیر یهو وارد کلاسم شد سرم داد زد گفت چرا بچه ها شلوغی کردن سر این میترسم میگم حواسم جمعباشه فردا اگه کم داد چیزی امضا نکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه روز معلم هم میشه داد برای روز معلم دوتا دارم یکی مدرسه داد یکی شورای شهر جفتشون بدم؟یکی هم سرگروه ...

خوبه که 

امتیاز تشویقی مدیر ۵. امتیاز داره 

استان و گروهها امتیازش بالاتره

شورای شهر اگر شماره خورده حساب میشه

مثلا چه پیشنهادی امسال که ندادم برای سال بعد میپرسم  فردا میخوام برم ولی در طول سال چند بار مد ...

مدیرت رفتارش بد بوده جلو دانش آموزا سرت داد زده

خدا نهااااایت بخشش و مهربانیست...
تعداد تشویقی خیلی کمه  بهر حال روز زن ۲۲بهمن امتحانات طرح و پیشنهاد خاص  برگزاری امتحان& ...

برگباری امتحان که فقط ابلاغ داد همین برای روز معلم فقط یکی داد بعد یدونه هم سرگروه اومد تو کلاس مجازیم خوشش اومد تقدیر کرد همین روز زن و ۲۲ بهمن اینا نه چیزی ندادن

مثلا چه پیشنهادی امسال که ندادم برای سال بعد میپرسم  فردا میخوام برم ولی در طول سال چند بار مد ...

عجب مدیری 

کارش خیلی زشت و دور از شان ی فرهنگی هست 

باید بهش میگفتی بعد کلاس 

شما هم بعنوان معلم باید کنترل کلاس دستت باشه تا مزاحم بقیه کلاس ها نشن بچه ها

چه مقطعی هستی؟

خوشبحالت موفق باشی  میشه بپرسم حقوق معلما چقده

ممنونم..معلمی حقوق بالایی نداره مثلا من اگه معلم بشم هشت تومن دریافتیم میشه ولی خب من همه اینا رو می‌دونم و باز معلمی رو انتخاب کردم چون به نظرم تنها شغلی که برای یه زن هم جایگاه اجتماعی داره ،هم میتونی یه خانواده آن برسی،هم مستقلی ،شغل معلمیه