2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه چه درسایی میخوای 

درسایی ک نشه از رو کتاب خوند 

مثل ریاضی و منطق و این چیزا 

من ک نمیدونم دقیقا واسه کدوما باید بگیرم ک بدردم بخوره لطفا راهنماییم کنید🙏🏻

سلامتی سِه کَس🤘🏻خودمو خودتو هیچکس🥂

انسانی نیستم تجربی بودی می‌گفتم

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

درسایی ک نشه از رو کتاب خوند  مثل ریاضی و منطق و این چیزا  من ک نمیدونم دقیقا واسه کدوما ...

ریاضی خیلی سبز خوبه 

فلسفه و منطق مهر و ماه 

جامعه شناسی مشاوران خوبه ولی کتاب درسی رو بهتره خوب حفظ کنی و تستای ازمون ها رو خوب تحلیل کن 

روان شناسی مشاوران راضی بودم 

اقتصاد مهر و ماه 

عربی هم من از خیلی سبز راضی بودم 

البته اینا تجربه شخصی خودمه ، بهتره اول پی دی اف این کتابا رو از تلگرام دانلود کنی ببینی با کدومش بهتر میتونی بخونی 

مرسی دمت گرم

میگم فلسفه و منطق مهر و ماه واسه بعضیا سنگینه میتونی از خیلی سبز هم استفاده کنی اگر خیلی واست سنگین بود 

فقط بانک تست مهر و ماه رو حتما کار کن ، تنهااا چیزی که تو این درس کمکت میکنه تست زدن زیاااااده ، متن کتاب رو مسلط باش و تست زیاد بزن البته تست با تحلیل 

میگم فلسفه و منطق مهر و ماه واسه بعضیا سنگینه میتونی از خیلی سبز هم استفاده کنی اگر خیلی واست سنگین ...

اها فهمیدم پس مرسی 

سلامتی سِه کَس🤘🏻خودمو خودتو هیچکس🥂