2777
2789
عنوان

نمونه دولتی

32 بازدید | 5 پست

رای خوندن نمونه باید چند ساعت درس خوند؟و چه درسایی رو متمرکز بود و اینکه من هشتمم معدلم شده ۱۹ امسال میرم نهم و آزمون همش از پایه نهمه؟

ممنون میشم یه توضیح بدید:)💜

همین الان یه تاپیک همین شکلی دیدم که

درخواست بده راهنماییت کنم عزیزم امسال ازمون دادم

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای عزیزم ببخشید من دیر دیدم پیامتونو امکان هست الان کمکم کنید؟

آره حتما

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
متشکر توضیح میدید؟

عزیزم معدل پایان سالت خیلی مهمه

فقط نهایی هایی هماهنگ برگزار میشه

برای نهایی ها حتما نمونه سوالات استان های دیگه و سال های قبل رو چک کن چون اکثراااا تکراری ان

برای آزمون نمونه هم کتاب ۳۱ استانو پیشنهاد میکنم

کتابهایی ک خودم خوندم پارسال

برای ریاضی و علوم خیلی سبزتیزهوشان 

فارسی طالب تبار

مطالعات کتابکار جدا نیاز نیست کتاب درسی کفایت میکنه

عربی هم کتاب کفایت میکنه (البته ما دبیر عربیمون فوق العاده نکته میگفت و بالاتر از سطح کتاب درس میداد)

این‌ کتابهای تک درس رو من برای تیزهوشان خوندم که خیلی خوب بودن و پایم کلا قوی شد

برای نمونه تا این حد لازم نیست ۳۱ استان کفایت میکنه

منتها پارسال آزمون نمونه و تیزهوشان جدا بود امسال ک ادغام شده واقعا نمیدونم‌ ب نفعتون شده یا ب ضرر...

من قلمچی هم میرفتم بنظرم خیلی موثر بود اگه نمیری چند آزمون آخر بعد عیدش رو برو چون مدیریت زمان و استرس خیلی‌ مهمه

یادت نره ۵۰ درصد قبول شدنت برمیگرده ب تلاشت و ۵۰ درصد دیگش‌ مهارتت توی آزمون دادن

بهترینهارو برات آرزو میکنم عزیزم

سوالی داشتی جواب میدم