2777
2789

من به هیچ وجه با مادرم صمیمی نیستم. هیچ حرفی برای گفتن باهاش ندارم.ارتباط چشمی اصلا نمیتونم باهاش بگیرم.اصلا تو چشماش نگاه نمیکنم.بگو بخند باهاش نمیکنم.و فقط حرف زدن در حد نیاز هست و رفع مواجب.

۱۲ ساله ازدواج کردم و مستقل شدم‌. قبلش هم وقتی خونه مادرم زندگی میکردم همینطور بودم. هفته ای یه بار میرم خونشون بیشتر با خواهربرادر مجردم خوشم. و با مادرم در حد سلام و علیک.

این قضیه بیشتر وقتی حس کردم که باهاش رفتم مسافرت. هفته پیش. احساس کردم مامانم از این رفتار من موذب میشد.

البته اینم بگم من شخصیت اجتماعی بسیار گرمی دارم.با خانواده همسر.فامیلای همسرم. فامیلای خودم. به شدت خونگرم و از اینا که مجلس و مهمونی رو میگیرن دستشون و مدام صحبت میکنن و  یاهمه رو میخندونن .همچنین محل کارم به شدت اجتماعی.

اما با مادرم اینطوریم.

چه عجیب نه من اتفاقا خیلی با مامانم صمیمی ام 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا اینکه وقتی به سنی رسیدم که نیاز به سوتین داشتم خودم تنهایی بلندشدم رفتم مغازه و برای خودم سوتین خریدم.

وقتی میدیدم مادرم اهمیت نمیده به این کارای دخترش و روش نمیشه با دخترش مطرح کنه مجبور بودم خودم این کارارو کنم

یا اینکه سر زایمان هام اصلا نیومد کمکم. یادمه سر زایمان اولم التماسش کردم که فقط یه شب خونه مون بمون. خانواده ش نیان ببینن هیچ کس پیشم نمونده. اما نموند. 

به خاطر اینکه خجالتیه و روش نمیشه و احساس میکنه دست و پا چلفتیه و ممکنه خرابکاری کنه از زیر کار درمیره

خودم تا حدودی دلیلشو میدونم.. چون مامانم تو بچگی و نوجوونی من به هیچ وجه با بچه هاش صمیمی نبود و ار ...

دقیقا منم با پدرم اینجورم اصلا صمیمی نیستم راحت نیستم تا حدی مادرمم اینجوره هیچ وقت محبتشونو مستقیم نشون ندادن 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
من اینطوری بودم اوایل بلوغ  اما الان اونطوری نیستم رفته رفته واسش بی ادب شدم

خب مادر باید طوری رفتار کرده باشه که بچه احساس راحتی و صمیمیت باهاش کنه و این مشکلات پیش آمده رو باهاش در میون بزاره.. وقتی مامانم اینکارارو نکرد چبکار کنم