2777
2789
عنوان

فوبیای بچگیای خیلیامونو تجربه کردم قلببمممم تو دهنمه

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 26 پست

مرسی خیلی خوب بود😂😂😂😂

اگه میگفتی آدم فضایی بیرون اومده بیشتر باور میکردیم😂

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور اون پایین زنده مونده؟!

اتفاقا خونشون جاهای تارک میشه دیگه اونطور هم که راحت در اومد انگار مسیرو میشناخته ما پنجره دسشوییو همیشه باز میذارم شاید از اونجا اومدن رفتن تو

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

خب دستت درد نکنه حالا تا یک هفته از استرس تو حموم باید جیش کنم

وای شت شرمنده ولی شوهر زد کشت بیچاره رو حالا تو لوله هم مونده بود نه میتونستیم در بیاریم ابم ریختنی نمیرفت🥲🥲🥲

من چی بگم که سوسک رفت تو شلوارم😐😨

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕
مرسی خیلی خوب بود😂😂😂😂 اگه میگفتی آدم فضایی بیرون اومده بیشتر باور میکردیم😂

والا راست میگم فقط حالم بد بود عکس نگرفتم ولی میل خودته گلی باور نکن 🌹

وای شت شرمنده ولی شوهر زد کشت بیچاره رو حالا تو لوله هم مونده بود نه میتونستیم در بیاریم ابم ریختنی ...

چه بد من شوهرمم نیست اگه چیزی بیاد 😂

خدایا شکرت… شکرت شکرت و هزاربار شکرت

والا راست میگم فقط حالم بد بود عکس نگرفتم ولی میل خودته گلی باور نکن 🌹

پس تجربه جالبی بوده😍😂

ولی یه جوری درش بیارید آب نریزید 

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

نوک یه سیخ کبابو خم کنید مثل قلاب بشه

احتمالا با اون بتونید درش بیارید

که توی لوله گیر نکنه 

دسشویی بابام تو حیاط یه روز رفتم سرویس یه مارمولک از اون بزرگا از سوراخ بیرون اومد آنچنان جیغی زدم

از این چاه بست سفیدا بگیرین. پلاستیکی. بزارین رو چاه. چیزی نمیتونه ازش بیاد بیرون خیلی خوبه