2777
2789
عنوان

درمورد اربعین .

71 بازدید | 20 پست

تجربه عالیه هر کس ک نرفته واقعا شاید عمرش ب فناس    هزاران نفر میلیون ها نفر تو ی جایی دارن قدم میزنن ک یاد اور اباعبدلله هستش   ی عالمه بچع میان  ک مثل چن سال پیش خودم   هیچوقت فراموش نمیکنن  انقد عربا بچه ها را دوس داشتن    اونجا امکانات هستش اما باید  خودتون هواستون باشه ک سیستم ایمنی بدنتون ضعیف نباشه چون هوا کثیفه یکم  اما ی فضایی ک هیچ چیزی از خستگی  ب چشم نمیاد    عالیه نترسین تجربه کنین 🙂

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ

من میخا برم ولی برا گرمازدگی میترسم بچم دو سالشه

بچتون سنش کمه ولی کمتر اذیت میشین تموم راه تو کالسکه میزارینش  بعدم اونجا ی عالمه اب پاش داره خودتون هم میتونین همش دست و صورتش را بشورین 

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمرم به فناست چون نطلبیدن ...😭

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

پس فیلم های ک پر شده بود گوشه خیابان میخوابیدن از گرما شلنگ آب میگرفتن روشون چی 

چای دهانی رو می‌ریختند تو قوری و ظرف نمیشستن میکردن تو لگن آب چی 

این همه موج کرونا و مریضی بعد اربعین چی 

توضیح در موردش داری

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
عمرم به فناست چون نطلبیده...😭

امیدوارم هممون بتونیم بریم 🙂 عزیز دلم اوضاع ک دیدی خوبه خودت ی حرکتی بزن اقا بقیشو درس میکنه

امیدوارم هممون بتونیم بریم 🙂 عزیز دلم اوضاع ک دیدی خوبه خودت ی حرکتی بزن اقا بقیشو درس میکنه

مثلا چه جور حرکتی؟

دعا کنید منم اربعین امسال بطلبن

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

پس فیلم های ک پر شده بود گوشه خیابان میخوابیدن از گرما شلنگ آب میگرفتن روشون چی  چای دهانی رو ...

ی چی بگم ببین جایی ک ب نام امام حسینه هیچ وقت مریضی نداره من ساای ک ۹ سالم بود تو خیابون میخابیدیم از بی مکاتی ولی شاید باورت نشه همونشم عالی بود حال و هوای خوبی داش    گفتم ک باید سیستم ایمنی بدنت ضعیف نباشه بعدشم میلونها ادم میرن و سالم بر میگردن   ولی بازم عقاید عقیده ...

ی چی بگم ببین جایی ک ب نام امام حسینه هیچ وقت مریضی نداره من ساای ک ۹ سالم بود تو خیابون میخا ...

میشه تو تاپیکت یه چیزی بگم؟

•Only god can judge me ❤️‍🩹🫂•هر حرفی تو تاپیک بزنم به خودم مربوطه و اسی تا ریپ نزدم دخالت نکن🤌کاسه داغ تر از اششش
مثلا چه جور حرکتی؟ دعا کنید منم اربعین امسال بطلبن

گذرنامتو درس کن  دنبالش باش  بخدا اقا بطلبه کارا روی روال میوفته 🙂

ی چی بگم ببین جایی ک ب نام امام حسینه هیچ وقت مریضی نداره من ساای ک ۹ سالم بود تو خیابون میخا ...

من بخاطر این شرایط سخت نرفتم 

وگرنه شرایط خوب بود یک بار بدون شک می‌رفتم

کاش شرایط خوب بشه بهتر شه 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
 گذرنامتو درس کن  دنبالش باش  بخدا اقا بطلبه کارا روی روال میوفته 🙂

دعا کن فقط لطفا

من بخاطر این شرایط سخت نرفتم  وگرنه شرایط خوب بود یک بار بدون شک می‌رفتم کاش شرایط خوب بشه به ...

انشالله ریسک کن 

بگو عزیزم

من دستم خیلی خالیه تازه سروع کردم چله و نماز اینا برمیدارم البته نماز دیگه ن یه بنده خدایی نماز برای  موات و روزه داد برداشتم کسی اگرر چله خواست میشه منو یادت باشه معرفی کنی؟ با هر هزینه که خودش بگه

•Only god can judge me ❤️‍🩹🫂•هر حرفی تو تاپیک بزنم به خودم مربوطه و اسی تا ریپ نزدم دخالت نکن🤌کاسه داغ تر از اششش