تجربه عالیه هر کس ک نرفته واقعا شاید عمرش ب فناس هزاران نفر میلیون ها نفر تو ی جایی دارن قدم میزنن ک یاد اور اباعبدلله هستش ی عالمه بچع میان ک مثل چن سال پیش خودم هیچوقت فراموش نمیکنن انقد عربا بچه ها را دوس داشتن اونجا امکانات هستش اما باید خودتون هواستون باشه ک سیستم ایمنی بدنتون ضعیف نباشه چون هوا کثیفه یکم اما ی فضایی ک هیچ چیزی از خستگی ب چشم نمیاد عالیه نترسین تجربه کنین 🙂
زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی میخندد و میگویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر
💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر
پس فیلم های ک پر شده بود گوشه خیابان میخوابیدن از گرما شلنگ آب میگرفتن روشون چی چای دهانی رو ...
ی چی بگم ببین جایی ک ب نام امام حسینه هیچ وقت مریضی نداره من ساای ک ۹ سالم بود تو خیابون میخابیدیم از بی مکاتی ولی شاید باورت نشه همونشم عالی بود حال و هوای خوبی داش گفتم ک باید سیستم ایمنی بدنت ضعیف نباشه بعدشم میلونها ادم میرن و سالم بر میگردن ولی بازم عقاید عقیده ...
زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی میخندد و میگویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ
گذرنامتو درس کن دنبالش باش بخدا اقا بطلبه کارا روی روال میوفته 🙂
دعا کن فقط لطفا
من دستم خیلی خالیه تازه سروع کردم چله و نماز اینا برمیدارم البته نماز دیگه ن یه بنده خدایی نماز برای موات و روزه داد برداشتم کسی اگرر چله خواست میشه منو یادت باشه معرفی کنی؟ با هر هزینه که خودش بگه
•Only god can judge me ❤️🩹🫂•هر حرفی تو تاپیک بزنم به خودم مربوطه و اسی تا ریپ نزدم دخالت نکن🤌کاسه داغ تر از اششش