2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیست من درمویید بود ۸ سانت زمستون گذشته عمل کردم.

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
من ۸ سانت چرا عمل باز کردید؟

چون بزرگ بود ،فکر کن یه کیست شونزده سانتی چسبیده به یه تخم دان سه سانتی 

دکترم میگفت احتمال این که تخمدان رو نتونیم نگهه داریم زیاده و امضا گرفت ازم ،ولی تخمدانم موند سرجاش خدا رو شکر

عملتون چطور بود بصورت لاپاراسکوپی بود؟

نه عمل باز بود چون بچه نداشتم خیلی بادقت عمل کردن ک تخمدانم اسیب نبینه

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
چون بزرگ بود ،فکر کن یه کیست شونزده سانتی چسبیده به یه تخم دان سه سانتی  دکترم میگفت احتمال ای ...

عزیزم چقد خوب که گفتین خواهر شوهر منم ده سانته گفتن احتمال داره برداریم خیلی ناامیده و گریه میکنه حتما بهش میگم اینقد ناامید نباشه

برای من رفتم سونو داخلی و ... انجام دادن گفتن سطح کیست سفت و سخته ،بزذگم هست نمیشه لاپارا کرد

بعد دکترم میگفت هر لحظه امکان ترکیدن داره ،،،کیستم بترکه هم درد خیلیییی وحشتناکی داره ،هم امکان داره رحم و تخمدان رو کلا از دست بدی،برو عمل کن و پشت گوش ننداز

چقدر طول کشید عملتون؟

دو ساعت دو ساعتو نیم

برای من رفتم سونو داخلی و ... انجام دادن گفتن سطح کیست سفت و سخته ،بزذگم هست نمیشه لاپارا کرد بعد د ...

علائم شما برای کیست چیه؟

من سونو ندادم ببینم چن سانته

ولی پریودام حجمش نسبت به قبل خیلی کم شده

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
عزیزم چقد خوب که گفتین خواهر شوهر منم ده سانته گفتن احتمال داره برداریم خیلی ناامیده و گریه میکنه حت ...

ببین گریه نداره حتی با یه تخمدانم میشه بچه دار شد ،، فقط بره عمل کنه و حتما عمل باز کنه که تخمدان رو بتونن براش نگهه دارن ،، پشت گوش نندازه که خدایی نکرده نترکه کیست 

من الان باردارم اونم با اولین اقدام