2777
2789

میگم اگر زودتر بدنیا بیاد ،مثلا تو هفته ۳۵ یا ۳۶ 

شیر خشکی میشه ؟؟؟

آمپول ریه بهش میزنن ،یا به من میزنن 

میشه اصلا از تجربه هاتون بگید 

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
من بچم ۳۷ هفته ب دنیا اومد،دردم بود بدنیا اومد فشار چیزی نداشتم، معاینش کرد گف تو ۳۷ هفته بوده ریه ه ...

خدا رو شکر 

اخه الان من ۳۳ هفته هستم ،چسبندگی جفت دارم ،احتمال داره تو ۳۵ هفته بگن زایمان کن ،الان نگران دو تا چیز هستم ،شیر خشکی شدن بچم ،و اینکه بره تو دستگاه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم شیر خودت میخوره . اگه احتما زایمان زودرس داری باید خودت آمپول بتامتازون  بزنی که اگه بچه زودتر از موعد به دنیا اومد ریه هاش کامل شده باشه و تو دستگاه نره. من خودم احتمال زایمان زودرس داشتم یکی تو ۲۸ هفته زدم یبارم تو ۳۲ هفته فکر کنم . ولی بچم ۳۷ هفته دنیا اومد

نه گلم شیر خودت میخوره . اگه احتما زایمان زودرس داری باید خودت آمپول بتامتازون  بزنی که اگه بچه ...

چجوری احتمال زایمان زود رس دادن بهتون 

دردی چیزی داشتین؟

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

خدا رو شکر  اخه الان من ۳۳ هفته هستم ،چسبندگی جفت دارم ،احتمال داره تو ۳۵ هفته بگن زایمان کن ، ...

خوب شما که احتمال زایمان زودرس داری باید آمپول ریه رو بزنی. دکترت چیزی نگفته در موردش؟

خدا رو شکر  اخه الان من ۳۳ هفته هستم ،چسبندگی جفت دارم ،احتمال داره تو ۳۵ هفته بگن زایمان کن ، ...

خب اگ دکتر احتمال داده صددرصد آمپول خودش باید برات بزنه واسه ریه هاش.

ان شاالله ک ب سلامتی بغلش کنی تو دلیتو😍

فَقط آدَم باش .. مهم نیس بِ چی معتَقِدی...🤞🤌
منم ۳۳ هستم زایمانتون سزارینه؟

بله ۳۳ هستم ،چسبندگی جفت به رحم دارم ،و دکتر نامه نوشته برا بیمارستان ،دیروز دکتر میگفت احتمال اینکه یکی یا دو هفته دیگه زایمان کنی ،زیاده 

چجوری احتمال زایمان زود رس دادن بهتون  دردی چیزی داشتین؟

اره من از همون اول درد داشتم سرکلاژم کردم استراحت مطلق بودم حتی ماما میومد خونه معاینه میکرد مطب نمی‌رفتم اگرم میرفتم با ویلچر. کلا انقباض داشتم تا موقع زایمان

بله ۳۳ هستم ،چسبندگی جفت به رحم دارم ،و دکتر نامه نوشته برا بیمارستان ،دیروز دکتر میگفت احتمال اینکه ...

ان شالله ک۳۷ ب بعد زایمان کنی و بچت سالم بگیری بغلت

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!