2777
2789

بچه ها من ۸ ماهمه ، معمولا ماهی یکبار میریم به مادرشوهرم سر میزنیم، این ماه نرفتیم چون مادرمادرشوهرم اثاث کشی داشت، بعد مادرشوهرم به شوهرم پیام داده که خودت بیا تنهایی یه سر بزن، از طرفی اسانسورشونم هنوز راه نیفتاده که من بتونم برم ط چهارمه، همسرم میخواد تنهایی بره پلی من اصلا دلم نمیخواد ‌.. نمیدونم شاید حساس شدم خب چی میشه خودش بیاد دیدن ما ؟ شرایط منو که میدونه فقط میخواد پسرشو تنهایی ببینه....تازه بمنم میگه برو خونه مادرت اون تایمی که محمد نیست☹️☹️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بودم ناراحت میشدم 🤐 خب میتونست با لحن بهتری بگه..بگه عزیزم اگه توام سختته نمیتونی از پله بیای بالا برای اینکه تنها نباشی بگو پسرم اول تورو برسونه خونه مامانت..نه اینکه یهو بیاد بگه توام برو خونه مامانت پسرم تنها بیاد

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))

حساس شدی عزیزم خوبه ماهی یکبار نشو میبینم جای من بودی چیکار میکردی شوهرم هر شب بلا استثنا میره خونه مادرش تنهایی و اگه یک روز نره مادرش میاد سر میزنه البته خونه ما تو یک ساختمونه

دخترم دنیام شدی مرسی که اومدی تا دیگه تنها نباشم

طفلی چیزی نگفته 

گفته تنها بره شوهرت که تو اذیت نشی اونهمه پله رو بری میخواته تنها هم نمونی گفته بری پیش مامانت 

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب