2777
2789
حالا یه مارپل میاد میگه تاپیک سرکاری🤣

خیلی بی ربط بود حرفتون 

مگه اصلا محتوا داره تاپیک ک سرکاری باشه

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر که ندارم  ❤ ۴ تمن ماهانه .هرخرج اضافه کنم خودش میده کلا تمام خرجام با ایشونه  خودمم ...

دوس پسرت میدع؟؟ 

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
یارانه تون جدا نکردین؟ 

نه خداراشکر اگه جداکنم دیگه رنگ پول رانمیبینم

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
حتما نداره واقعا باید درکش کنی دیگه تو خسته کنارش باشی باهم میرسین به همه چی ولی من شوهرم حتی پول یا ...

نه عزیزم. فقط برا‌ من نداره. مامانش لب تر کنه هرچی بخواد واسش فراهم میکنه

۲ ماه پیش با مشت کوبید تو سرم. از اونموقع سردردای وحشتناک دارم. همش میگهمیبرمت دکتر و نمیبره

خودم شاغلم من‌و تویی نداریم حقوق جفتمون تو زندگی خرج میشه

بنظر من ماهانه یکم از حقوقت را بدون اطلاع شوهرت براخودت پس انداز کن یا مثلا یک ماه بگو یک طلا دیدم خوشم امده ان را بخر بالاخره یک چیزی از خودت جدا داشته باش این یک نصیحت دوستانه س بعدا خیلی به نفعته

به من یه تومن میده، لیزر و ناخن میرم تموم میشه

این ماه دوتاشم حذف کردم تا بتونم باشگاه برم😶

تابستون تموم شد هنوز تیپ تابستونی نزدم دیگه باید پاییزه بخرم مثل اینکه

چطوری زنهای دیگه خوشتیپ میگردن😮‍💨

کارمندم هست همه فکرمیکنن خیلی پولدارم واز قصد چیزی نمیخرم

😐😐هنوز زندگی زناشویی و مشترک برای همسرت کاملا مطرح نشده؟من ده ساله ازدواج کردم ،شما چند ساله ؟که ن ...

ممنم نمیدونم بعد چهار سال زندگی مشترک. میگه میری به همه میگی و من خوشم نمیاد کسی حقوقمو که یه چیز شخصیه کسی بدونه

به من یه تومن میده، لیزر و ناخن میرم تموم میشه این ماه دوتاشم حذف کردم تا بتونم باشگاه برم😶 تابست ...

تقریبا عین شوهر من 

شوهرمن خسیسه لنگه نداره 

کلا ماهی ۱ تومن میده یه ۵۰۰ تومن هم خورده میریزه تو کارتم 

بعد من بیچاره با این ۱۵۰۰ باید تا پایان ماه بگذرونم 

خرجای درشت باخودشه خرجای ریز باخودمه مثل لباس زیر لوازم آرایشی لوازم بهداشتی اصلاح ابرو شارژ نت

به قول شما این تابستونی یه صندل و مانتو تابستونی هم نتونستم بخرم فصل تموم شد 

به من یه تومن میده، لیزر و ناخن میرم تموم میشه این ماه دوتاشم حذف کردم تا بتونم باشگاه برم😶 تابست ...

آره والا

لباس بخری

روتین پوستی

لوازم ارایش

ارایشگاه

رفت و آمد و شارژ و نت

باشگاه 

[QUOTE=305436080]شوهرمن خسیسه لنگه نداره  کلا ماهی ۱ تومن میده یه ۵۰۰ تومن هم خورده میریزه تو کارتم  بعد ...[/QUOTE واقعا یک ملیون برات کمه تازه بهش میگی خسیس تو دیگه خیلی پرتوقعی مگه کارش چیه ؟